Diari Més

Successos

Enxampen un tarragoní que conduïa sense carnet i duplicant la taxa d'alcoholèmia permesa

També s'han obert diligències a un conductor veí de Reus que va donar positiu de 0,67 mg/l d'alcohol en aire espirat en al prova d'alcoholèmia

El jove veí de Tarragona va ser enxampat a l'avingu

Enxampen un tarragoní que conduïa sense carnet i duplicant la taxa d'alcoholèmia permesaGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana ha instruït diligències judicials per dos presumptes delictes contra la seguretat del trànsit contra dos conductors que superaven en més del doble la taxa d’alcohol permesa. Concretament ambdós conductors van donar un resultat positiu superior a 0,60 mg/l d’alcohol en aire espirat a la prova d’alcoholèmia.

El primer cas es va produir el dissabte 18 de febrer prop de les 2 de la matinada a l’avinguda de Constantí, quan una patrulla va aturar un Seat Ibiza conduït per un veí de Tarragona de 20 anys. El jove va donar un resultat positiu de 0,66 mg/l d’alcohol en aire espirat a la prova d’alcoholèmia. A més, també conduïa el vehicle sense haver obtingut mai el carnet de conduir. En el segon cas, una patrulla va aturar el 19 de febrer a l’avinguda Marià Fortuny un veí de Reus de 26 anys que va donar un resultat positiu de 0,67 mg/l d’alcohol en aire espirat a la prova d’alcoholèmia.

Diligències per negar-se a realitzar la prova d’alcoholèmia

Per altra banda, la Guàrdia Urbana també va instruir diligències el passat 17 de febrer a un veí de Reus de 44 anys per negativa a realitzar la prova d’alcoholèmia. Els agents van demanar a l’home que realitzés la prova després d’estar implicat en un accident sense ferits amb un turisme estacionat. Tot i els símptomes que presentava, l’home es va negar a realitzar-la.

tracking