Diari Més

Carnaval

Reus rep el Carnaval a tot color

El ‘Fes-te Pols’ repeteix èxit de participació com a acte inicial de la festa

El Fes-te Pols, organitzat pels Tronats de Reus, i el càsting per a les colles van marcar l'inici dels actes del Carnaval Reusenc.

Tret de sortida del Carnaval de ReusTronats de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Plaça del Baluard va tornar a ser l’escenari del tret de sortida del Carnaval reusenc amb el multitudinari acte organitzat pels Tronats de Reus. El ‘Fes-te Pols’ va repetir èxit de participació per tercer any i va aplegar prop d’un miler de persones que van celebrar l’entrada al Carnaval amb un festival de pols de colors, la Guerra de Tomàquets 2.0.

Amenitzat amb música que va fer encara més festiu l’acte, el ‘Fes-te Pols’ va acabar amb un vermut festiu. La carpa que els Tronats van instal·lar al centre del Baluard es va convertir en un punt de trobada de joves i famílies senceres que van participar a l’acte.

Aquesta, però, no va ser la única bala que va donar el tret de sortida de la festa. El divendres a la nit es va celebrar un càsting dedicat a les colles que participaran a la rua el proper cap de setmana en el qual oferien dos números. Els balls i la música van acompanyar les actuacions estrelles, les imitacions i sàtires polítiques i socials, amb les disputes internes de PSOE i Podemos, Franco i el cartell del Carnaval o Trump i la seva idea de construir un mur entre Reus i Riudoms com a representacions protagonistes.

tracking