Diari Més

Municipal

La Guàrdia Urbana forma 26 voluntaris de Protecció Civil en tècniques de regulació de trànsit

Els coneixements s'aplicaran posteriorment en tasques de suport a la Guàrdia Urbana

Imatge d'una de les sessions formatives en tècniques de regulació de trànsit.

La Guàrdia Urbana forma 26 voluntaris de Protecció Civil en tècniques de regulació de trànsitCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de 26 agents de l’Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil de Reus reben, de la mà de la Guàrdia Urbana, formació en tècniques de regulació de trànsit. Durant dos dies els voluntaris adquireixen una formació teòrica sobre la normativa vigent i les tècniques i modalitats de regulació de trànsit. Els coneixements s’aplicaran en classes pràctiques que podran aplicar posteriorment en tasques de suport a la Guàrdia Urbana.

Aquest no és l’únic curs que la Guàrdia Urbana ha impartit als voluntaris. En els darrers mesos el cos policial ha instruït a als comandaments intermitjos de l’associació de voluntaris en habilitats directives. En aquest curs s’han impartit coneixements sobre gestió d’equips de treball, tècniques de lideratge, cohesió i motivació de grups.

L’objectiu de la Guàrdia Urbana amb aquesta acció és donar continuïtat al model de professionalització, especialització i millora continua de la seguretat pública a la ciutat tot aportant la seva experiència a altres actors vinculats a aquests serveis.

L’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Reus compta actualment amb una cinquantena de voluntaris i col·labora amb la Guàrdia Urbana donant suport a Protecció Civil de Catalunya en casos d’accidents, incendis i simulacres d’emergència, així com en actes culturals i festius de gran assistència de públic.

tracking