Diari Més

Mobilitat

Ryanair mirarà cap a Tarragona i Girona per la limitació hotelera de Colau

La companyia irlandesa està enllestint la programació d’hivern per a Reus

Nova ruta de Ryanair entre Reus i Birgmingham des de 24,99 euros

Nova ruta de Ryanair entre Reus i Birgmingham des de 24,99 eurosDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ryanair afronta la propera temporada d’hivern amb una previsió de creixement d’un 11% a l’Aeroport de Reus, un 16% al de Girona i un 10% a Barcelona. La companyia irlandesa va presentar ahir la programació per a El Prat, on preveu transportar prop de 7,1 milions de passatgers que superaran els 6,7 de l’any passat i obre noves rutes en direcció a Cracòvia, Luxemburg, Praga o València.

Sobre el més immediat futur a les instal·lacions de la capital del Baix Camp, fonts de Ryanair confirmen que la companyia –tot i que ja ofereix bitllets a algunes de les futures destinacions que es troben disponibles a través del seu lloc web– està pendent en aquests moments de tancar la planificació d’hivern a l’Aeroport de Reus i que aquesta serà també presentada públicament, un cop completada, «en qüestió de dies o de poques setmanes».

«Tenen el seu producte turístic»

Amb tot, el director de màrqueting de Ryanair, Kenny Jacobs, i el responsable de vendes de l’aerolínia a Espanya, José Espartero, es pronunciaven en roda de premsa sobre la limitació d’hotels que el govern d’Ada Colau impulsa a Barcelona i apuntaven que «si es limiten, els turistes aniran a altres destinacions, però no és qüestió de centrar-se únicament a Barcelona, sinó que cal desenvolupar més oferta a Girona i Tarragona, que també tenen el seu producte turístic.

«Entenem un model basat en el lloguer d’habitacions, però estem en contra que hi hagi barris sencers en els quals es lloguen per a ús turístic edificis complets», afegien sobre el sistema Airbnb i el seu arrelament al territori en els darrers anys.

A El Prat, Ryanair allargarà les operacions amb Brussel·les Charleroi i Nàpols a l’hivern, i ampliarà freqüències en vuit de les 45 rutes que opera a Barcelona: Bolonya, Budapest, Gran Canària, Eivissa, Màlaga, Palma, Sevilla i Tenerife. «Per celebrar el llançament del calendari d’hivern 2017, hem posat a la venda seients a partir 9,99 euros a la nostra xarxa europea. Aquests bitllets ja estan disponibles per la reserva fins a la mitjanit de dijous, 2 de febrer, a través de www.ryanair.com», anunciaven ahir des de la companyia.

tracking