Diari Més

Reus

Nou episodi de cues a l'Hospital Sant Joan per avaries en les màquines dels torns

El centre retira temporalment dos d’aquests dispensadors que interferien en la resta i generen malestar entre els usuaris

Diversos usuaris en el servei del punt d'informació al costat de la màquina fora de servei, ahir.

Nou episodi de cues a l'Hospital Sant Joan per avaries en les màquines dels tornsOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Hospital de Sant Joan va registrar aquest dilluns a primera hora del matí novament cues d’usuaris degut a les avaries en les màquines dispensadores de torns de les visites a consultes externes. Segons exposaven dilluns fonts del centre hospitalari, es tracta d’una situació que ja estava prevista perquè «havíem detectat que hi havia dues d’aquestes màquines que estaven generant problemes amb la resta i n’interferien el funcionament». Així, fonts de l’Hospital exposaven que havien dut a terme una aturada de forma controlada durant aproximadament mitja hora i que la situació havia recuperat «la normalitat» a mig matí, quan ja n’havien retirat les dues que generaven els problemes. Aquestes, però, no han estat reemplaçades, a l’espera de detectar d’on prové l’errada, segons expliquen des del centre hospitalari.

Les avaries en el sistema informàtic de les màquines es venien registrant des del passat desembre, «per una avaria que no s’havia acabat de solucionar» i havien generat el malestar entre els usuaris, que s’aplegaven en els mostradors d’atenció, com es va tornar a repetir a primera hora. En coincidència un dels punts que es va reforçar a principis de desembre va ser el de l’atenció al visitant, incorporant nous informadors identificats amb els corresponents distintius. En aquest sentit, dos d’aquests es troben per la rambla principal del centre hospitalari i que han reforçat també l’atenció als usuaris davant les deficiències en la màquines dels torns de visita de consultes externes.

A l’espera de reunió amb Comín

Per la seva banda, els treballadors del Sant Joan es troben a l’espera de fixar una data per celebrar una reunió amb el conseller de Salut, Toni Comín, segons exposava ahir la presidenta del Comitè d’Empresa del Sant Joan, Alícia Martín. La situació de les DPO, la saturació que es viu a les urgències i les reclamacions en relació al conveni laboral s’han de posar sobre la taula, entre d’altres qüestions. Paral·lelament, el Pacte de Salut és un dels altres reptes que hi ha sobre la taula i que han de marcar el futur del centre hospitalari.

tracking