Diari Més

Serveis públics

Sáenz de Santamaría i Fátima Báñez inauguren el nou edifici de la Seguretat Social

Pellicer, en el seu discurs de benvinguda, ha reclamat agilitzar infraestructures pendents com el baixador de Bellisens i el Corredor del Mediterrani

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La vicepresidenta del govern, Soraya Sáenz de Santamaría, i la ministra de Treball, Fátima Báñez, han inaugurat aquest dimarts al migdia la nova seu de la Seguretat Social situada a la plaça Gandhi de Reus. Les representants del govern central han fet una visita a les noves instal·lacions i han descobert la placa d’inauguració d’aquest edifici, que va entrar en funcionament el passat 16 de desembre.

Ministra i vicepresidenta han estat rebudes per l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, qui en el seu discurs de benvinguda ha reclamat agilitzar infraestructures pendents com el baixador de Bellisens i el Corredor del Mediterrani.

La vicepresidenta ha pres «bona nota» de les reivindicacions que es fan des del territori i ha explicat que aquest dimarts era un «dia important» amb la inauguració de la oficina integral ja que és un signe del «compromís de les institucions». Sáenz de Santamaría ha recalcat que s’ha revertit la situació de les afiliacions a la Seguretat Social, i si «al 2011, per cada pensionista hi havia tres afiliats menys, ara per cada pensionista hi ha cinc nous afiliats».

Per la seva banda, Báñez ha recalcat que el nou espai disposa de 5.300 m2, «un centre modern i accessible» i ha recalcat el paper de la Seguretat Social com una de les institucions més ben valorades pels espanyols.

Protestes de la CUP

Regidors de la CUP han desplegat dues estelades durant el discurs de les autoritats espanyoles, a qui han rebut amb crits d’Independència. A l’exterior, alguns membres de la PAH també han escridassat les autoritats en la seva entrada.

La vicepresidenta del govern, Soraya Sáenz de Santamaría, en la inauguració del nou edifici de la Seguretat Social a Reus.

Sáenz de Santamaría i Fátima Bánez inauguren el nou edifici de la Seguretat SocialDiari Més

tracking