Diari Més

Transport

Reus Transport amplia l'horari de la L60 els dies feiners a partir d'aquest dilluns

Es manté la freqüència i l'horari d'inici, però s'allarga l'horari de tarda fins a les 18:13h

Un autobús de Reus Transport ha atropellat una dona aquest migdia davant de l'Hotel Gaudí.

Més de 130 subvencions al transport municipal de Reus per discapacitat durant l'any 2015Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Reus Transport amplia, a partir d’aquest dilluns 9 de gener, el servei de la línia 60 els dies feiners a la tarda per ajustar-lo més a la demanda. Aquesta línia, que uneix la plaça de les Oques amb l’Hospital passant per l’estació d’autobusos, fins ara prestava servei des de les 6.28h fins a les 15.58h amb una freqüència de pas de 20 minuts. A partir d’aquest dilluns es manté la freqüència i l'horari d'inici, però s'allarga l'horari de tarda fins a les 18:13h tots els dies feiners.

La Línia 60 no prestarà servei els dies festius, però es mantindrà la cobertura i la freqüència a l’Hospital amb modificacions a la Línia 20 i la creació de la Línia 21. Per una banda, la Línia 20, que uneix els barris Immaculada i Sant Josep Obrer, s'amplia passant d'un a dos busos. Per altra banda es crea la Línia 21, amb un recorregut similar a la Línia 20 però més curt, fins a Sant Bernat Calbó. Aquests petits canvis mantenen la cobertura i la freqüència actual a l'Hospital els diumenges i festius cada 30 minuts des de les 05:58h a les 22:56h.

El regidor d'Urbanisme i president de Reus Transport, Marc Arza, explica que «amb aquests canvis guanyem cobertura territorial i el servei es fa més freqüent a diverses zones de la ciutat com els passejos i l'avinguda de Pere el Cerimoniós». Per altra banda, les tarifes es mantenen congelades i el bitllet senzill continua a 1,25 euros, el mateix import des de l’any 2013.

tracking