Diari Més

Televisió

L'actriu de Reus Aída Folch protagonista d'una nova sèrie de Telecinco

L'acompanyaràn en pantalla Blanca Portillo, Francesc Garrido, Nancho Novo i Carles Francino

Alba Folch durant la presentació de 'Sé quién eres'.

L'actriu de Reus Alba Folch protagonitzarà la nova sèrie de TelecincoCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

'Séquiéneres' és el títol de la novasèriede suspens que emetràTelecincoa principis d'any, i que està realitzada i dirigida per Pau Freixes, el creador de'Polseres Vermelles. Produïda perTelecincoi amb la col·laboració d'Arca Audiovisuals (Filmax), 'Séquiéneres'ésun thriller d'intriga protagonitzat per Francesc Garrido, BlancaPortillo, AidaFolch, CarlesFrancino,NanchoNovo,PepónNieto,MartiñoRivas, AntonioDechent, EvaSantolaria, MarSodupe,SusanaAbaituayÁlexMonner, entre d'altres.

La producció formarà part delMipDramaScreeningsun nou aparador internacional que tindrà com a clients més de 350 productors executius de tot el món, sent lasèriedeMediasetuna de les dotze produccions que enformaràpart. ElMipDramaScreeningstindrà lloc aCanneselproper 3d'abril, durant l'esdevenimentesprojectaràfragments de les produccions finalistes, i lasèrieque causi un major impacte rebrà un premi de la mà deMIPMarketsDramaBuyersAdvisoryBoard, compost per un conjunt d'executius d'Adquisició dediversescadenes de televisió del continent europeu.

Tot comença amb una misteriosa desaparició

Elías(Francesc Garrido) camina desorientat per una carretera solitària. Sembla quehagipatit un accident de tràfic,peròno sap ni qui és ni com ha arribat allí. Aquest home misteriós és un carismàtic advocat i professor d'universitat, casat amb una reputada jutgessa (BlancaPortillo), i pare de dos fills.

L'endemàla policia troba el cotxe de l'accidentat, a l'interior hi ha untelèfonmòbilamb restes de sang de la seva neboda i alumna de 22 anys. El pare de la noia (NanchoNovo) convençut que el seu cunyatesl'autor de la desaparició de la seva filla, farà tot el possible per confirmar la seva sospita.

Elíashaurà de demostrar la seva innocència, tot i que ni ell mateix sap siésculpable. Durant aquest procés s'enfrontarà a EvaDurán(AidaFolch), una antiga alumna que creu queElíasutilitza l'amnèsiaper amagar un terrible crim.

Imatge dels protagonistes de la sèrie 'Sé quién eres'

L'actriu de Reus Alba Folch protagonitzarà la nova sèrie de TelecincoCedida

tracking