Diari Més

Societat

In-usual entrega 1.000 joguines als infants reusencs en situació de vulnerabilitat social

La iniciativa, emmarcada en la campanya de Nadal de Reus, té l'objectiu que cap infant es quedi sense joguina aquestes festes

Imatge d'arxiu d'un grup de nens jugant amb les seves joguines.

In-usual entrega 1.000 joguines als infants reusencs en situació de vulnerabilitat socialACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’empresa In-usual, en col·laboració amb la Regidoria de Benestar Social, ha lliurat un total de 1.000 joguines a aquells nens i nenes de la ciutat que es troben en situació de risc o vulnerabilitat social. Aquesta iniciativa solidària s’emmarca en la campanya «Reus, un somni de Nadal», de la qual n’és patrocinador In-usual. L’objectiu és que cap infant de la ciutat es quedi sense joguina durant aquestes festes de Nadal.

Els infants beneficiaris d’aquesta iniciativa han rebut un val per poder recollir el seu regal. Els encarregats de coordinar la distribució han estat els professionals que organitzen activitats amb col·lectius d'infants amb vulnerabilitat especial. Els vals s'han lliurat a través de les entitats de la ciutat que formen part de la xarxa de distribució d'aliments. També s'han distribuït vals per recollir una joguina a les entitats de la ciutat que treballen amb infants amb necessitats educatives especials i/o amb malaltia.

tracking