Diari Més

Els patges arriben aquest dijous a Reus per recollir les cartes pels Reis d'Orient

Els infants podran entregar la seva llista de desitjos als jardins de la Casa Rull o durant una cercavila itinerant

Un infant reusenc entregant la seva carta als patges reals a la Casa Rull el passat Nadal.

Els patges arriben aquest dijous a Reus per recollir les cartes pels Reis d'OrientCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els nens i nenes reusencs ja poden preparar les seves cartes als Reis d’orient per donar-les als seus patges, que aquest dijous 29 de desembre arriben a la ciutat. Els patges reials arribaran a les 18h amb vigues romanes i realitzaran una cercavila que recorrerà els carrers del centre de Reus.

Concretament entraran pel carrer sant Joan i donaran el Tomb de Ravals fins al carrer de Salvador Espriu, carrer de l’Amargura, avinguda de de la Riba, carrer de President Companys i carrer de Sant Joan fins la plaça del Dr. Sabaté. En aquest indret deixaran els seus cavalls per anar a la Casa Rull, on saludaran als ciutadans des del balcó. A continuació continuaran la cercavila a peu.

Els infants podran entregar les seves cartes a la Casa Rull o bé durant la cercavila pels carrers del centre. La recollida de cartes al jardí de la Casa Rull es realitzarà el 2, 3 i 4 de gener de 17h a 20h. El 4 de gener també es realitzarà al matí, de les 11 a les 13h. Pel que fa a la cercavila, els nens i nenes podran entregar en mà la llista de tot allò que han demanat als Reis aquest divendres 30 de desembre de 11h a 13h i de 17h a 19h.

Els patges es podran localitzar a través de l’app de Nadal de ReusCity

L'aplicació de Nadal de ReusCity permet localitzar els patges i els Reis Mags mentre dura la cercavila pels carrers de la ciutat. Cal tenir l'aplicació descarregada al mòbil i prémer el botó «On són els Reis?». Els esdeveniments itinerants que s’han geolocalitzat són la cercavila dels patges reials aquest dijous, 29 de desembre, la recollida itinerant de cartes, el divendres 30 de desembre i la cavalcada de SSMM els Reis de l'Orient el 5 de gener.

tracking