Diari Més

Gastronomia

Gastronomia i Nadal s'uneixen a Reus amb el primer Gastronadal

Les parades s'ubicaran a la plaça del Mercadal del 27 de desembre al 4 de gener

El pont de la Constitució i de la Immaculada ha msotrat la cara nadalenca de la ciutat del Baix Camp, que amb la pista de gel, el tobogan gegant i les parades del mercadet de Nadal ja està vivint de ple l'època més màgica de l'any.

Reus ja viu el NadalOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El proper 27 de desembre s'inaugura a la plaça del Mercadal el certamen Gastronadal, de caire gastronòmic i que es realitza per primera vegada a la ciutat. El Gastronadal compta amb onze participants, entre establiments de restauració i empreses relacionades amb la gastronomia, que oferiran una àmplia oferta de degustació amb diferents especialitats culinàries (tapes, llesques, creps, hamburgueses, cuina catalana, japonesa i mexicana). Els diferents participants estaran ubicats a les casetes de fusta on han estat ubicats fins el 23 de desembre els expositors del Mercat de Nadal.

El certamen Gastronadal és una de les novetats més destacades de la campanya 'Reus, un Nadal de somni', i contribueix a reforçar l'oferta de restauració durant aquests dies. El Gastronadal obrirà al públic del 27 de desembre al 4 de gener en horari de 12 a 15 hores i de 18 a 21 hores, a excepció del 31 de desembre, quan les parades obriran només al migdia, l'1 de gener, en el qual el Gastronadal romandrà tancat durant tot el dia.

tracking