Diari Més

Comerç

La firma de roba 'low cost' Zeeman prepara el seu aterratge a Reus

El grup holandès estudia l’obertura simultània de 3 establiments; Decathlon i Media Markt negocien

Imatge d'arxiu del Passeig Comercial del Pallol, on podria ubicar-se la firma holandesa.

La firma de roba 'low cost' Zeeman prepara el seu aterratge a la ciutatOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grup tèxtil holandès Zeeman prepara el seu aterratge a la demarcació de Tarragona que es podria materialitzar amb l’obertura en breu de 3 establiments a Reus. Segons ha pogut saber el Diari Més, la firma es troba en converses avançades per ocupar un dels locals que es troben a la planta baixa del Passeig Comercial El Pallol. La firma cerca un local de 300 metres quadrats en aquest punt cèntric i que «aniria complementada per altres dos espais més en la zona perifèrica de la ciutat, ambdós de 500 metres», tal i com asseguraven fonts de la mateixa companyia a Reus. Zeeman és una empresa especialitzada en roba low cost que va dirigida «a tota la família però que és de més qualitat que altres firmes del gènere» que es va implantar fa un any i mig a Catalunya i compta amb establiments a la província de Barcelona i de Girona.

Segons apunten les mateixes fonts, «el teixit comercial de la capital del Baix Camp ha fet prevaldre la nostra aposta abans que altres indrets». L’empresa està valorant el calendari d’obertura, que podria produir-se «amb les 3 botigues a la vegada», cercant un efecte de més impacte, tot i que no es descarta un decalatge d’uns sis mesos entre l’establiment del Pallol i els de la zona perifèrica. La ubicació a la zona del Passeig Comercial seria a la planta baixa, tot i que encara resta per definir quina serà el local. I és que aquí intervenen les negociacions amb les altres firmes que negocien la seva arribada, Decathlon i Media Markt, tal i com va avançar el Diari Més. La companyia francesa del tèxtil esportiu té prevista una nova reunió aquesta setmana. Pel què fa a Media Markt, segueixen també les converses obertes, amb una intenció de la cadena d’electrodomèstics d’obrir portes al 2017 a la capital del Baix Camp. D’aquesta manera, caldrà veure quina és finalment la configuració final de la part baixa en els locals que havien ocupat Miró i La Traviata. A tot això cal afegir-hi quina seria, en cas d’haver-hi, una hipotètica connexió que dels locals amb la superfície comercial del nou hotel al Pallol.

Una quinzena d’empleats

De confirmar-se que la firma obre els tres emplaçaments, la firma donaria feina aproximadament a unes quinze persones. L’aposta per un establiment de roba a baix preu, se sumaria, d’aquesta manera, al d’altres firmes com In-Usual, situada a l’antic local que ocupava Zara al Raval de Jesús i que va obrir les seves portes el 28 d’octubre.

tracking