Diari Més

INFRAESTRUCTURES

Aena executa reformes als locals comercials de l'Aeroport de Reus

Una inversió de 18.000 euros millora les instal·lacions a la zona de sortides

Una imatge d'arxiu d'obres a l'interior de la terminal.

Aena executa reformes als locals comercials de l'Aeroport de ReusOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aena ha destinat prop de 18.000 euros a la millora de les instal·lacions de locals comercials que s’ubiquen a la zona de sortides de l’Aeroport de Reus. Entre els àmbits on es van projectar reformes es troben els terres, les parets i també els falsos sostres dels espais, destinats a acollir negocis que amplien les prestacions als passatgers que empren l’equipament. El gruix de les obres inclou també canvis en la instal·lació d’il·luminació, treballs de pintura i la demolició de part dels murs, així com la instal·lació de bancades per als viatgers.

L’operador aeroportuari ja va iniciar els treballs per a la millora i adaptació de l’Edifici Terminal de l’Aeroport de Reus el passat mes de setembre, mitjançant la licitació d’un expedient d’assistència tècnica que inclou la redacció del projecte, i el control i vigilància durant la realització de les obres. En l’última década, l’equipament ha registrat un tràfic de l’ordre de 1,3 milions de passatgers anuals, amb un màxim de 1,7 milions el 2009, que ha estat marcat per l’evolució i l’increment tant de les companyies aèries de baix cost com de diversos tour operadors. Per adaptar-se a aquesta demanda de trànsit, Aena ha anat realitzant durant els últims 10 anys diverses ampliacions provisionals i remodelacions de l’edifici terminal de l’Aeroport que, un cop consolidat el trànsit, no permet atendre en alguns aspectes el trànsit futur. Partint d’aquesta situació, l’actual projecte de millora es realitza amb l‘objectiu d’atendre la demanda de trànsit actual i futura i millorar la qualitat del servei al passatger.

Equipament «més eficient»

Per a això, tal com apunten des d’Aena, s’ha dut a terme un estudi funcional de l’Edifici Terminal amb l’objectiu de cobrir les necessitats del mateix fixant com a horitzó l’any 2030. Es tracta de disposar finalment d’unes «instal·lacions eficients».

tracking