Diari Més

Promoció

Una missió de la Cambra porta a Nova York vermut, vi i oli

L’ens incidirà, a curt termini, en mercats com Canadà o els Països Nòrdics

Isaac Sanromà és el president de la Cambra de Reus.

Una missió de la Cambra porta a Nova York vermut, vi i oliOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una delegació de la Cambra de Comerç de Reus, encapçalada pel seu president, Isaac Sanromà, es desplaça aquesta setmana fins a Nova York en la primera d’una sèrie de missions empresarials que tindran com a objectiu bàsic afavorir l’intercanvi comercial amb diversos distribuïdors i importadors nord-americans que estan interessats en els productes agroalimentaris de qualitat que es produeixen en el marc del territori.

La primera d’aquestes trobades es realitzarà el proper divendres a la delegació del Govern de la Generalitat que està situada a Lexington Avenue, on hi ha prevista la celebració d’una reunió de treball amb aquests importadors i distribuïdors als que se’ls presentarà l’oferta dels productors de vi, oli i vermut del territori, després que l’expedició emprengués camí ahir mateix. Amb l’objectiu d’afavorir el coneixement de l’ampli teixit empresarial amb què compten cadascun dels sectors implicats en aquesta missió empresarial que es desenvolupa a Nova York, la Cambra de Comerç de Reus ha editat un volum que inclou la relació d’empreses productores de les diferents Denominacions d’Origen (DO) que treballen actualment sota el paraigua corporatiu de l’ens cameral.

De fet els Consells Reguladors han acollit amb molt d’interès aquesta iniciativa de la Cambra que durant els propers mesos incidirà igualment en altres mercats que són objectivament d’interès per les empreses de la zona. És el cas del Canadà o dels Països Nòrdics, on diversos cellers tenen intenció d’iniciar relació comercial d’una manera similar a aquesta.

Tapes inspirades en Reus

Durant el viatge a Nova York que està tenint lloc aquests dies la delegació de la Cambra de Comerç de Reus aprofitarà, també, per assistir a la presentació del projecte Art, vi i paisatge desenvolupat pel celler Clos Galena de la DOQ Priorat, dirigit per Merche Dalmau, i la Galeria d’Art Anquin’s de Reus propietat de la Josepa Quinteiro.

La posada de llarg d’aquest peculiar projecte es farà dissabte a les instal·lacions del Musem of the City of New York. Aquest projecte posa en valor l’obra d’una desena d’artistes catalans que inspiren les diverses tapes de vi de les capses del celler. En aquesta ocasió bona part de les obres que es presentaran al Museu novaiorquès estan inspirades en la ciutat de Reus.

tracking