Diari Més

Ensenyament

Estudiants de la Facultat d'Economia i Empresa reben les beques Reddis de mobilitat

La Fundació de Reus ha atorgat fins a 17 beques

Els joves que han rebut la beca.

Estudiants de la Facultat d'Economia i Empresa reben les beques Reddis de mobilitatCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fundació Privada Reddis ha atorgat 17 beques a estudiants universitaris de la facultat d'Economia i Empresa de la URV que han realitzat una estada acadèmica internacional en el curs 2015-16. Aquesta ha estatla 20ª edició de l'entrega de les beques de Reddis, i va tenir lloc el divendres 25 de novembre a la seu de la Fundació.

Professors, familiars i amics van acompanyar a l’acte als estudiants que van rebre la beca. En el curs passat, aquests joves van estudiar a tretze universitats i centres de Polònia, Escòcia, Suècia, Irlanda, Itàlia, Portugal, Estats Units i Suïssa. En total, el valor dels ajuts proporcionats per la Fundació és de 10.500 euros. Els que van fer una estada anual han rebut una beca de 1.000 euros, i els que la van fer quadrimestral, de 500.

L’acte va comptar amb la presència del degà de la Facultat d’Economia i Empresa Antoni Terceño, el president de la Fundació Privada Reddis Valero Camps, la regidora d’Ensenyament i Política Lingüística de l’Ajuntament de Reus M. Dolors Sardà i el coordinador de relacions internacionals del centre Albert Fonts.

tracking