Diari Més

Festes

Un tobogan gegant per gaudir del Nadal a Reus

El Wifi municipal permetrà als usuaris canviar el color de la bola del capdamunt de l'arbre de Nadal

Un tobogan de gel en una imatge d'arxiu.

Un tobogan gegant per gaudir del Nadal a ReusHoliday Pirates

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un tobogan gegant serà la principal novetat que acollirà Reus durant la campanya de Nadal d'enguany. Aquesta atracció, amb una pista de 30 metres de llargada i 7 metres d'alçada, estarà ubicat a la plaça Llibertat, on s'instal·larà també una pista de gel i diverses atraccions de fira infantils. Per una banda, el tobogan i les atraccions obriran les seves portes del 3 de desembre al 8 de gener, i la pista de gel romandrà oberta del 25 de novembre al 8 de gener.

La campanya de Nadal dóna el tret de sortida aquest divendres dia 25, i finalitzarà el 8 de gener. El lema és 'Reus, un Nadal de Somni', i amb aquestadiferents indrets del centre de la ciutat es tematitzen per donar forma a diferents somnis de Nadal, on s’hi desenvolupen activitats especials. La campanya és una experiència que vincula el comerç i la cultura amb les tradicions del Nadal, i ho fa a través de diferents somnis, on es desenvolupa l’extensa agenda d’activitats que s’ha programat. Les places del Mercadal, Prim i de la Llibertat, seran els principals escenaris d’atracció de visitants.

L'encesa de l'enllumenat dels carrers i places de la ciutat tindrà lloc aquest divendres 25 de novembre a partir de les 18.30 hores, i comptarà amb l’actuació del grup de ball Souldance i el Club de rítmica de l’escola La Salle. Pel que fa a la resta de característiques de la campanya, a més del tobogan i de la pista de gel, un arbre de Nadal realitzat amb llums permetrà als usuaris canviar el color de la bola del capdamunt a través del Wifi municipal. Per tal de fer-ho possible, les persones s'hauran de connectar al Wifi 'Arbre de Nadal' i posar al navegador la paraula Reus.

Per altra banda, la façana de l'Ajuntament serà l'escenari d'un nou espectacle de Mapping titulat 'Somni de Nadal', a les 19 hores del 25 de novembre al 4 de gener. El mercadet de productes nadalencs torna a la plaça del Mercadal de l'1 al 23 de desembre, i la gastronomia tindrà un espai propi a la mateixa plaça del 27 de desembre al 4 de gener amb el Gastronadal.La programació de la campanya de Nadal recull també els principals esdeveniments nadalencs tradicionals de la ciutat: Retaules Vivents de Nadal, cantades de nadales, exposició de pessebres, cagatió, ball dels 12 mesos, ball del Naixement de Jesús, l’Espetec, l’Home dels nassos, el Parc de Nadal i les representacions de Els Pastorets, entre d’altres.

tracking