Diari Més

Societat

La Fundació Agbar dóna suport als Jocs Special Olympics Reus 2016

Aportarà 10.000 euros per a la fundació encarregada de la realització i el desenvolupament d'aquest esdeveniment esportiu

Els encarregats de signar el conveni han estat

La Fundació Agbar dóna suport als Jocs Special Olympics Reus 2016Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fundació Agbar i La Fundación Special Olympics España han signat un conveni de col·laboració per l'organització dels Jocs Special Olympics Reus 2016, esdeveniment esportiu europeu per persones amb discapacitat intel·lectual que tindrà lloc a Reus del 23 al 27 de novembre. La signatura ha anat a càrrec de Francesc Mayné, Director General de Sorea Agbar, i Enric Blesa, director general d’Special Olympics Espanya.

Amb aquest conveni, la Fundació Agbar aportarà un total de 10.000 euros a favor de la Fundació Special Olympics espanya, destinada a la realització i desenvolupament del projecte Special Olympics Reus 2016. Cal dir que Sorea, empresa d’Agbar, col·labora amb la Fundació Agbar en diversos projectes de caràcter social amb incidència al territori.

Els Jocs Special Olympocs Reus 2016 inclouen sis modalitats: natació, bàsquet, tennis, pàdel, gimnàstica rítmica i proves motrius, una modalitat esportiva exclusiva d’aquest esdeveniment. Es preveu que hi participin 800 esportistes, 200 entrenadors i delegats i 400 voluntaris.

tracking