Diari Més

Successos

L'autòpsia confirma que l'àvia de Reus va morir per asfíxia

El consistori reusenc denunciarà a Gas Natural a fiscalia

Pla tancat de dues persones encenent espelmes per formar una silueta humana a la plaça del Mercadal de Reus el 16 de novembre de 2016

entitat, llum, plaça Mercadal, concentració, morta, incendi, Gas Natural, espelma, dona, ReusACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'autòpsia ha confirmat que l'àvia morta a Reus va morir per asfíxia, provocada pel fum de l'incendi declarat al seu domicili el dilluns passat a la matinada.

A la víctima, Rosa P. V., de 81 anys d'edat, li havien tallat la llum des de feia dos mesos, la qual cosa ha desencadenat un intercanvi d'acusacions entre el consistori de Reus (PDCAT-Ara Reus-ERC), la Generalitat i Gas Natural, la companyia comercialitzadora que va ordenar el tall de llum per impagament.

La principal línia d'investigació dels Mossos d'Esquadra és que l'origen de l'incendi va ser un accident, ja que l'anciana usava espelmes per il·luminar-se i creuen que una d'elles va encendre el seu matalàs. La policia creu que la víctima va patir una caiguda, probablement ja provocada per la falta d'oxigen en intentar fugir de l'incendi del seu domicili, al carrer Santa Anna 18, segon B.

L'Ajuntament de Reus espera a tenir totes les dades per presentar una denúncia a la fiscalia, segons ha anunciat l'alcalde Carles Pellicer.

tracking