Diari Més

Municipal

Vallès s'acomiada reclamant la remodelació integral de l'estació d'autobusos

El PSC també proposarà en el proper ple instal·lar passos elevats a l’avinguda de Salou per reduir la velocitat dels vehicles i evitar accidents

Imatge de l'estació d'autobusos de Reus.

Vallès s'acomiada reclamant la remodelació integral de l'estació d'autobusosDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El PSC de Reus posarà sobre la taula en el ple d’aquest dijous una proposta de resolució per modernitzar les instal·lacions, millorar la qualitat dels serveis als usuaris i afavorir la interconnexió quan entri en funcionament el baixador de Bellisens. El grup municipal demanarà instar a la Generalitat a incloure una partida de pressupostos per al 2017 per a la redacció, en coordinació amb els serveis tècnics de l’Ajuntament, d’aquest projecte de remodelació. A més, el PSC considera que el projecte també hauria d’incloure la posada en funcionament d’un punt d’informació turística per atendre els viatgers que arriben a l’estació d’autobusos per visitar la ciutat.

El portaveu del Grup Municipal, Francesc Vallès, que deixarà el càrrec en el proper ple, afirma que les actuals instal·lacions necessiten una remodelació per oferir un equipament de qualitat que garanteixi un bon nivell de servei als viatgers. «Cal que el departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya actuï per tal de poder millorar la qualitat del servei i la comoditat dels usuaris respecte a l’accessibilitat, el sistema d’informació d’horaris i itineraris, i el confort dels viatgers en els temps d’espera», ha expressat Vallès. En aquest sentit, des des del PSC es considera necessària una millora integral de l’equipament, «que trenqui amb l’actual imatge d’una estació envellida, obsoleta, poc funcional i mancada dels serveis que necessiten i reclamen els usuaris».

Passos de vianants elevats a l’avinguda de Salou per evitar accidents

Per altra banda, el PSC presentarà una segona moció per demanar que s’instal·lin passos de vianant elevats a l’avinguda de Salou, amb l’objectiu de reduir la velocitat en què hi circulen els vehicles i evitar accidents. «En aquest tram urbà, que afecta els barris Fortuny, Juroca, Parcel·les Cases i Montserrat, cal que la velocitat dels vehicles no sobrepassi uns determinats límits, per garantir la seguretat dels usuaris més vulnerables que són els vianants», ha assegurat Vallès.

El portaveu defensa la necessitat urgent d’implantar en aquesta via passos elevats de vianants com a elements reductors de la velocitat que eviten atropellaments, com ja s’han instal·lat en altres vies amb dos carrils com és el cas de l'avinguda Riudoms, Països Catalans, Sant Bernat Calbó, President Macià, Avinguda de Marià Fortuny i Avinguda 11 de setembre.

tracking