Diari Més

Societat

Els joves tornen a ser mestres dels grans en l'àmbit de noves tecnologies

En el projecte Parelles TIC els alumnes de diferents centres educatius de la ciutat ajuden a persones grans a formar-se en la matèria per quart any consecutiu

Imatge d'una de les parelles TIC en una edició anterior del projecte.

Els joves tornen a ser Mestres dels grans en l'àmbit de noves tecnologiesCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El projecte intergeneracional Parelles TIC s’ha posat en marxa per quart any consecutiu aquest novembre. Es tracta d’un projecte on els joves de diferents centres educatius reusencs ajuden a persones grans a formar-se i relacionar-se amb les noves tecnologies. Els centres que han confirmat la seva participació en les Parelles TIC són l'Institut Baix Camp, el Col·legi Mare Molas i l'Institut Gabriel Ferrater. En les properes setmanes es preveu que s’afegeixin al projecte altres instituts.

L'activitat principal consisteix en dues trobades setmanals d'una hora i mitja entre una persona jove i una persona gran per treballar conjuntament en l'ús de les tecnologies de la informació i la comunicació. És un projecte individualitzat on cada alumne té el seu professor que li ensenya tot allò que ell demana en relació a la matèria en base a un programa pactat prèviament. Les trobades es poden fer a la Biblioteca Central Xavier Amorós, a la Biblioteca Pere Anguera i al Casal de Joves. Les inscripcions es poden fer al taulell de les biblioteques municipals o a la seva pàgina web.

Aquest projecte és fruit de diferents àrees de l'Ajuntament, entre les quals Cultura a través de les Biblioteques Municipals, la Regidoria de Participació, Ciutadania i Transparència a través de Joventut i Gent Gran i la Regidoria de Benestar Social a través del Pla Local d'Inclusió Social, en col·laboració amb diversos centres educatius.

tracking