Diari Més

Documental

L'èxit del documental sobre Eduard Toda obliga a ampliar el nombre de projeccions

Hi haurà una segona sessió a Reus, a més de projectar-se a la Selva del Camp, Tarragona i Girona

Èxit d'assistència a l'estrena del documental sobre el reusenc Eduard Toda

Èxit d'assistència a l'estrena del documental sobre el reusenc Eduard TodaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El gran èxit del qual està gaudint el documental Les 7 vides de Toda, difós amb el suport de la Diputació de Tarragona dins dels actes de l’any Toda, ha portat a ampliar el seu nombre de projeccions. L’audiovisual tornarà a projectar-se a Reus, atès el nombrós públic del primer passi, i també s’amplia amb sessions a la Selva del Camp, Tarragona i Girona.

La segona projecció a Reus tindrà lloc aquest divendres 11 de novembre a les 21h al Teatre Bartrina, dins de la programació del festival Memorimage. Per altra banda, es projectarà al Monestir de Poblet el 26 de novembre a les 12h, al Castell del Paborde de la Selva del Camp el 2 de desembre a les 20h i a l’Auditori Diputació deTarragona el 17 de gener a les 19h. El documental també sortirà fora de terres tarragonines amb projeccions a Girona i Alguer, que encara han de concretar les dates.

El documental, obra de Ramon Masip, Toni Orensanz i Manuel Vinuesa, repassa la figura i el llegat del diplomàtic, egiptòleg i bibliòfil reusenc, impulsor de la reconstrucció dels monestirs d'Escornalbou i de Poblet. Toda també va redescobrir el català de l'Alguer, entre altres fites. Fins a la data, el documental ja s'ha pogut veure al castell-monestir d'Escornalbou, l'Argentera, Vilanova i la Geltrú, Reus, Barcelona, Tortosa i Lleida, llocs on ha recollit nombrosos aplaudiments

tracking