Diari Més

Societat

L'oli de Siurana porta a Reus un concurs d'instagramers

Es premiarà amb oli DOP Siurana, vermut Rofes i pa de pagès Català de Forn Sistaré als guanyadors

Imatge d'arxiu de la producció d'oli d'oliva a la Cooperativa de Maials. Imatge del 29 d'octubre del 2015

Tarragona, FCAC, oliva, Toni Galceran, producció, collita, cooperatives, oli, LleidaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de 65 instagramers s’han inscrit a la trobada d’usuaris de la xarxa social de fotografia per participar en el concurs impulsat per Reus Promoció amb motiu de la 20ª edició de la Fira de l’Oli que tindrà lloc els dies 11 i 12 de novembre.

La trobada té lloc aquest dissabte 5 de novembre i coincideix amb l’inici de la campanya que Mercats de Reus i la Fira de l’Oli han programat per premiar els clients del Mercat Central i del Mercat del Carrilet. La trobada compta amb la col·laboració de DOP Siurana i Igers Reus i té com a objectiu lapromoció tant dels atractius patrimonials i turístics de Reus, com de l’oli DOP Siurana.

Els instagramers visitaran diferents espais del patrimoni de la ciutat, com l'insitut Pere Mata, el Gaudí Centre, i el Campanar, i els fotografiaran integrant a la imatge una ampolla d’oli DOP Siurana per fer promoció de la Fira. L'entrega de premis tindrà lloc al Restaurant Vermuts Rofes.

Per optar als premis, els participants han de ser seguidors dels perfils a Instagram de @reuspromocio @igers_reus @dopsiurana @joanrofes @fornsistare, etiquetar-los a les fotografies i utilitzar els hastags #magradareus i #socsiurana a totes les fotografies.

Sorteig d'oli DOP Siurana

Els Mercats de Reus i la 20a Fira de l'Oli DOP Siurana han preparat un sorteig per premiar els clients del Mercat Central i del Mercat del Carrilet. A partir de dissabte, per cada compra a les parades dels mercats, es pot aconseguir una butlleta per al sorteig d'oli que es farà el dia 12 de novembre.

El sorteig es farà el dissabte 12 de novembre, a les 17:30 h, a la mateixa Fira d'Oli DOP Siurana i per optar als premis cal ser present a la plaça de la Llibertat en el moment del sorteig. El premi consistirà en5, 10, 15 i 20 litres d'oli i, el premi gran, el seu pes en oli.

tracking