Diari Més

Incivisme

El vandalisme s'apodera de la zona de Mas Abelló de Reus

Nous contenidors cremats i una onada de robatoris a l'interior de vehicles alerta els veïns

Els tres contenidors cremats es troben davant del Centre Cívic Mas Abelló.

El vandalisme s'apodera de la zona de Mas Abelló de ReusDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El barri de Mas Abelló de Reus s'ha aixecat aquest matí amb tres nous contenidors cremats. Segons explica el president de l'Associació de Veïns Primer de Maig, Eduardo Navas, és la segona vegada que això passa en un marge aproximat de tres mesos. En aquesta ocasió, els contenidors afectats han tornat a ser tres dels que es troben davant del Centre Cívic Mas Abelló, que han quedat totalment calcinats.

A més d'aquest episodi repetit de crema de contenidors, el barri també està vivint una onada de robatoris a l'interior de vehicles. Tal com assegura Navas, uns 14 cotxes han estat afectats al llarg d'aquests dies: «Trenquen els vidres de les finestres i s'emporten tot el que poden de l'interior».

«Aquest dijous al matí, sense anar més lluny, van ser dos els cotxes afectats», afirma el mateix president de l'associació veïnal. Els veïns afectats han procedit a denunciar els fets tant davant dels Mossos d'Esquadra com de la Guàrdia Urbana, i segons transmet Navas, els dos cossos policials «ho estan investigant».

Trossos d'un vidre trencat d'un dels vehicle al terra.

El vandalisme s'apodera de la zona de Mas Abelló de ReusEduard Navas

tracking