Diari Més

Serveis

Un autobús gratuït connectarà el centre amb el Cementiri per Tots Sants

Reus Transport habilita la Línia 35 Servei especial Tots Sants, que operarà  del 30 d'octubre a l'1 de novembre

Imatge del dia de Tots Sants el 2015 al Cementiri de Reus.

Un autobús gratuït connectarà el centre amb el Cementiri per Tots SantsOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Reus Transport oferirà un servei d’autobús específic entre el 30 d’octubre i l’1 de novembre que connectarà el centre de la ciutat amb el Cementiri i que serà gratuït el dia de tots Sants. D’aquesta manera, la Línia 35 Servei especial Tots Sants facilitarà l’arribada dels habitants al cementiri a través del transport públic.

Els dies 30 i 31, el servei començarà a les 9h des de la plaça de les Oques. El diumenge 30, tindrà una freqüència de mitja hora i l’última sortida des del Cementiri serà a les 19h, mentre que el dilluns 31 tindrà una freqüència d’una hora i l’última sortida des del Cementiri serà a les 18.35h. L’1 de novembre, Tots Sants, la línia 35 serà gratuïta. Iniciarà el servei a les 8.55 h i el finalitzarà a les 19h, amb una freqüència de pas de 15 minuts.

La línia 35 comença el recorregut a la plaça de les Oques, continua pel passeig Sunyer i el passeig Prim, la plaça de la Pastoreta, l’estació d’autobusos, el camí de Tarragona, la Riera d’Aragó, el Camí de Valls i la carretera de Montblanc fins al cementiri. Aquest servei específic se suma al de la línia 32 que habitualment ja fa el servei al Cementiri.

Per aquells que vagin al cementiri amb el seu propi cotxe, a més de les mesures habituals per facilitar l’accés i estacionament de vehicles, cal recordar que la zona d’aparcament habilitada a la part posterior del cementiri es troba oberta als vehicles des del dia 22 d’octubre. Pel que fa a l’horari del Cementiri, del 22 al 28 d’octubre i el 2 de novembre romandrà obert des de les 9 a les 19h. Els dies 29, 30 i 31 d’octubre i 1 de novembre les portes s’obriran de 7 a 19h.

Cal recordar que el dia 1 de novembre, l’Ajuntament de Reus retrà homenatge a totes les persones que s’han enterrat al Cementiri General de Reus.

tracking