Diari Més

Veïnal

La FAVR ja treballa en la redacció del seu propi reglament de participació ciutadana

La federació es va reunir el passat dijous per dissenyar el pla de treball per dur-lo a terme

La FAVR denuncia el tracte desfavorable als municipis del sud per part de la Confederació d'Associacions de Veïns de Catalunya

La FAVR denuncia el tracte desfavorable als municipis del sud per part de la Confederació d'Associacions de Veïns de CatalunyaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Federació d’Associacions de Veïns de Reus (FAVR), que aplega 34 associacions de la ciutat, es va reunir el passat dijous a la tarda per dissenyar el pla de treball per a la redacciódelReglament de Participació Ciutadana. Cal dir que la federació va decidir iniciar un procés propide redacciói independent del reglament presentat per l’Ajuntament de Reus en considerar-se menystinguda per part dels responsables municipals.

La federació treballarà tant en la redacció del reglament des d’un punt de vista tècnic i jurídic com en l’impuls del debat entre els membres de les entitats que la formen, les altres entitats de la ciutat i els representants del territori. D’aquesta manera, la federació convocarà una primera trobada dels membres de les Juntes Directives a mitjans de novembre per exposar els principals aspectes relacionats amb la participació local, mentre que en una segons trobada convocarà a entitats de la ciutat de diferents àmbits per explicar-los les seves propostes.

Un cop realitzades aquestes dues reunions, també es realitzarà una trobada amb agents del territori per tal de conèixer la realitat dels municipis del Camp de Tarragona en matèria de Participació Ciutadana. Les sessions estan obertes a tothom.

tracking