Diari Més

Successos

Dos robatoris en dues entitats bancàries de Reus

Els atracaments s'han produït per autors diferents a loficina Catalunya Caixa-BBVA del carrer Sant Joan i a 'La Caixa' del carrer Dom Bosco

Un dels robatoris s'ha produït a La Caixa situada al carrer Don Bosco.

Dos robatoris en dues entitats bancàries de ReusGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dues persones diferents han atracat dues entitats bancàries a Reus aquest dijous al migdia. Els Mossos d'Esquadra busquen l'autor del primer robatori, produït a l'oficina Catalunya Caixa-BBVAdel carrerSant Joan, mentre que el segon individu, que ha entrat a robara'La Caixa'situada al carrer DomBosco, ha estat detingut in situ.

En el primer cas l'atracament s'ha produït concretament a les 13.15h d'aquest dijous.L'autor de l'atracament ha entrata l'edifici del l'oficina de Catalunya Caixa-BBVA situat al carrer SantJoani ha amenaçat a les persones presents a l'interior amb una arma que els Mossos creuen que podria ser falsa.El lladre,que anava ebri en el moment de l'atracament, s'ha emportat pocs diners i ha fugit. En aquests moments Mossos d'Esquadra estan duent a termeun dispositiu de recerca conjunt amb la Guàrdia Urbanaper enxampar l'autor dels fets.

Per altra banda, 10 minuts més tard un altre individu ha entrat a 'La Caixa'situada al carrer DomBosco i ha amenaçat a les persones que hi havia a l'interior amb una xeringa. Els Mossos l'han detingut en el mateix lloc dels fets per un delicte de robatori amb violència i intimidació. L'home, de 38 anys, acabava de ser deixat en llibertat en càrrecs després de passar a disposició judicial per un atracament que havia comès dimecres a l'Ibercaja de passaig Prim.

tracking