Diari Més

Policial

La Guàrdia Urbana de Reus celebra la seva festa patronal

En el marc del dia de Sant Miquel s'han lliurat distincions a diversos membres del cos policial

Festa patronal de la Guàrdia Urbana de Reus

Festa patronal de la Guàrdia Urbana de ReusOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha lliurat aquest dimecres al Teatre Bartrina les distincions als membres del cos de seguretat municipal en reconeixement als serveis prestats, als serveis distingits, al mèrit professional i al mèrit ciutadà. Prèviament a la plaça del Mercadal l'alcalde i altres membres del consistori han passat revista a una formació de vehicles i agents. Els actes s’emmarquen en la celebració de la festa patronal de la Guàrdia Urbana, Sant Miquel.

El cos de la Guàrdia Urbana de Reus compta actualment amb una plantilla de 155 agents, i en els darrers anys ha fet de la proximitat l’objectiu de les directius polítiques i operatives per tal de dotar el servei municipal de seguretat de la màxima eficiència i eficàcia que demanda la ciutadania.

Les distincions que s'han lliurat són les següents:

Medalla de Bronze:

- Una condecoració en reconeixement a 15 anys de servei prestats al cos.

Medalla de Plata:

- Dues condecoracions en reconeixement a 25 anys de servei prestats al cos.

Medalla d'Or

- Sis condecoracions en reconeixement a 30 anys de servei prestats al cos.

Medalla pel servei distingit

- A un membre del Cuerpo Nacional de Policia per la detenció, estant fora de servei, d'una persona per presumpte delicte d'exhibicionisme davant de menors el 18 de juliol de 2016.

Diploma pel servei distingit

- Ados agents de la Unitat d'Investigació per la seva tasca en els dispositius conjunts d'investigació realitzats a la ciutat de Reus, que han permès la detenció de diverses persones per delictes contra la salut pública.

- A dos agents pel servei efectuat el 24 de març que va acabar amb la detenció d'una persona que va ser vista per la patrulla com a autor d'un delicte de danys per l'incendi de contenidors a la via pública.

- A un caporal i tres agents pel servei realitzat el 7 de juny quan van aturar un vehicle i van localitzar al seu interior 25,475 kg de marihuana empaquetada en 46 bosses, per la qual cosa van detenir el conductor per un delicte contra la salut pública i un altre per conduir sense haver obtingut el permís de conduir.

- Als integrants de la Unitat de Mediació i Resolució de Conflictes per la tasca realitzada en aquesta unitat de la Guàrdia Urbana com a mediadors interculturals.

- A un membre de l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Reus per la seva trajectòria en aquesta associació.

Medalla al mèrit professional d'agents de la Guàrdia Urbana

-Al sotsinspector de la Guàrdia Urbana per la seva trajectòria professional durant 30 anys al cos de la Guàrdia Urbana de Reus i per l'excel·lent gestió com a sotscap d'aquest cos i com a responsable de l'Àrea de Mobilitat i Circulació.

- A un sergent de la Guàrdia Urbana per la seva impecable trajectòria professional durant 34 anys al cos de la Guàrdia Urbana de Reus i per la seva especial implicació i l'excel·lent gestió en les tasques de sergent coordinador de l'Oficina d'objectes perduts i com a responsable del dipòsit de Comisos d'aquest cos.

- A dos caporals de la Guàrdia Urbana de Reus per la seva impecable trajectòria professional i la seva especial implicació en diferents tasques.

- A quatre agents de la Guàrdia Urbana de Reus per la seva impecable trajectòria professional i en especial per les tasques desenvolupades a diferents àrees del cos.

Medalla al mèrit professional als membres d’altres cossos de policia

- A dos sergents i un caporal del Cos de Mossos d'Esquadra per la seva excel·lent tasca i en especial per la seva implicació i coordinació amb els dispositius de seguretat ciutadana i investigació realitzats conjuntament amb la Guàrdia Urbana de Reus.

- A dos inspectors del Cuerpo Nacional de Policia de Reus per la seva impecable trajectòria professional i les seves tasques a la ciutat.

Carnets de jubilació

- A dos caporals i vuit agents del cos que s'han jubilat durant aquest any.

Plaques commemoratives

- Al comissari del Cuerpo Nacional de Policia, com a reconeixement a la tasca desenvolupada al capdavant de la comissaria del CNP de Reus fins al seu nomenament com a comissari provincial de Tarragona.

- A diferents entitats i persones de la societat civil reusenca que s'han significat de manera especial durant el darrer any en el seu suport i col·laboració amb la Guàrdia Urbana.

- A títol pòstum, a familiars de diferents agents i d'un funcionari finats durant aquest any.

tracking