Diari Més

Comerç

L'hipermercat Esclat inicia la selecció de personal i obrirà el centre del Tecnoparc al 2017

La cadena cerca una desena de caps de secció i també professionals amb experiència en producte fresc per al nou hipermercat

La superfície s'aixecarà al sector de la Roureda.

El supermercat Esclat inicia la selecció de personal i obrirà el centre del Tecnoparc al 2017Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Grup Bon Preu busca treballadors «amb experiència en gestió, en el sector o en seccions de producte fresc» i «personal operatiu o sense experiència» per cobrir els llocs de feina que generi la futura obertura al públic de l’hipermercat Esclat que hi ha projectat al carrer Argentina, a terrenys del Tecnoparc. Tot i que les obres per aixecar la superfície comercial, que estarà localitzada al sector conegut com la Roureda, no han començat encara, Bon Preu sí que ha iniciat ja la recepció de candidatures en el marc d’un procés que s’allargarà fins al desembre, tenint en compte que algunes de les vacants requereixen «formació als professionals que les ocupin», tal com detallen fonts de la companyia. La borsa de treball del Grup Bon Preu ofereix ara una desena de places de cap de secció i una sèrie indefinida de llocs per a «empleats amb experiència en producte fresc».

Les mateixes fonts concreten que l’entrada en funcionament de les noves instal·lacions no es farà efectiva «possiblement» fins al proper 2017, tot i que no hi ha una «data precisa» ni per a l’inici dels moviments al solar ni tampoc per a la inauguració de l’hipermercat. El que sí que s’ha previst és que la sala de vendes del nou Esclat del Tecnoparc abraci un total de 4.500 metres quadrats i que estigui acompanyada de prop de 400 places d’aparcament, totes elles situades a la zona exterior, per facilitar l’accés dels compradors al recinte. L’establiment comptarà, tal com publicita el propi Grup Bon Preu, amb totes les seccions de producte fresc: peixateria, xarcuteria, carnisseria, fleca i fruiteria. A banda, també, d’un gran assortiment de productes secs amb més de 8.000 referències de les principals marques. Més enllà d’això, la superfície comercial incorporaria un important assortiment de productes de proximitat.

Un procés en dues fases

El procés de recepció de candidatures està previst en dues fases. Una d’inicial, dirigida a personal que ja ha treballat en un àmbit vinculat al de l’Esclat i coneix el sector des d’alguna de les perspectives, i la segona, adreçada a «totes les persones interessades en les vacants de personal operatiu o bé sense experiència». Les ofertes de feina per al futur hipermercat poden trobar-se publicades a la borsa de treball del Grup Bon Preu, a què s’accedeix a través del web de l’empresa (www.bonpreu.cat), que dóna la possibilitat d’inscriure-s’hi.

Pel que fa a les condicions laborals, i tal com figura al text dels anuncis, en el cas dels caps de secció el Grup Bon Preu ofereix contracte indefinit per 40 hores setmanals i «salari negociable segons experiència i vàlua del candidat». Els caps tindran al seu càrrec un grup de cinc persones i uns objectius de vendes establerts per l’empresa. Entre els requisits hi ha, a banda de l’experiència necessària, cert nivell de coneixement del català i el castellà. Pel que fa al personal amb experiència en seccions de producte fresc, s’ofereix contracte indefinit per 40 hores i disponibilitat de dilluns a dissabte, amb salari segons conveni. A banda d’acreditar el coneixement dels idiomes, hauran de tenir carnet i vehicle propi. La borsa encara no mostra anuncis per a treballadors sense experiència.

tracking