Diari Més

Municipal

Canvis al cartipàs municipal de Reus

Es crea una nova regidoria de Recursos Humans per a David Rubio i s'atribueix a M. Dolors Sarà la competència en educació d'adults

Pla mig de l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, intervenint en roda de premsa el 29 de febrer del 2016.

Pla mig de l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, intervenint en roda de premsa el 29 de febrer del 2016.Segura, Roger

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cartipàs municipal de Reus ha estatreorganitzat per tal de «dotar la gestió del Govern de major coordinació i agilitat». En primer lloc, es crearà una nova regidoria delegada de l'Àrea de Recursos Humans que serà gestionada per Daniel Rubio. Rubiocompatibilitzarà les noves atribucions amb la gestió de la regidoria delegada de l’Àrea de Medi Ambient i Ocupació. El regidor Joaquim Enrech, que fins ara gestiona les competències en matèria de recursos humans de l’Ajuntament, se centrarà en la direcció política dels departaments municipals d’Hisenda i de Recursos Generals.Enrechtambémanté les competències de la regidoria delegada de l’Àrea de Seguretat Ciutadana.

El segon canvi pel que fa les regidories ésl’atribució de competències en matèria de formació i escola d'adults a la regidora M. Dolors Sardà, que se sumaran a la regidoriade l’Àrea d’Ensenyament i Política Lingüística que gestiona. Fins ara, aquestescompetències havien estat atribuïdes a la regidoria delegada de l’Àrea de Medi Ambient i Ocupació de Daniel Rubio.

Aquests dos decrets, que ha signat aquest mateix dijous l'alcalde Carles Pellicer, tenentenen vigència a partir del dilluns 17 d’octubre.

tracking