Diari Més

El finalista de Master Chef Junior Lukas Vives ensenya a cuinar a petits i a grans a ExproReus

La demostració de cuina ha tingut lloc aquest dimecres a les 12 del migdia

Lukas Vives en un moment de la demostració.

El finalista de Master Chef Junior Lukas Vives ensenya a cuinar a petits i a grans a ExproReusEduard Vicente

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lukas Vives, finalista de la tercera edició del programa de Televisió EspanyolaMaster Chef Junior, s'ha convertit en protagonista a la firaExproReus de la capital del Baix Camp aquest dimecres. Presentadacom una de les activitats estrella que s'organitzenen el programa de la mostra, desenes de nens i nenesi també adultshan assistit al Showcooking que ha realitzat el petit cuiner, a partir de les 12 del migdia, on ha realitzat una demostració de cuina.

Aquesta 46a edició d'ExproReus finalitza aquest dimecres dia 12, desprésd'inaugurar-se el passat dia 8. Amb novetats com la Fira Immobiliària de la Costa Daurada ExproHabitatge, un augment dels metres quadrats d'exposició i l'ampliació de la zona de restauració,la fira esconsolidacom a espai clau del sector de l'automòbil.

Al llarg dels dies s'hi han realitzatespectacles de màgia i actuacions musicals en directe,tallers -com cuina amb microones-, i altresespectaclesde tot tipusrelacionats amb la cuina. A més, l'aplicació per a Android i iOS que s'ha estrenat enguanyha ofert jocs, sortejos i altres activitats per tal de fer interactuar els visitants i repartirpremis com escapades de cap de setmana.

Desenes de nens i nenes han assistir al show.

El finalista de Master Chef Junior Lukas Vives ensenya a cuinar a petits i a grans a ExproReusEduard Vicente

tracking