Diari Més

El Seguici Petit i els Diables, protagonistes aquest cap de setmana a Reus

La cercavila dels Seguici Petit es va ajornar a causa de la pluja

Els reusencs i reusenques més petits de la ciutat s'han convertit en els protagonistes de Sant Pere amb el Seguici Petit.

Seguici Petit de ReusOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Seguici Petit de Reus farà la cercavila programada en el marc de les Festes de Misericòrdia aquest divendres 30 d’octubre, ja que l’acte es va haver d’ajornar el passat divendres a causa de la pluja. Per altra banda, aquest dissabte 1 d’octubre també se celebrarà la V Trobada de Diables del Baix Camp, en la que participen les colles de diables de la comarca.

Les colles que formen el Seguici Petit sortiran a les 18h de la plaça del Mercadal i faran un recorregut pels carrers més cèntrics, entre els quals el carrer Major, les Peixateries Velles, la Presó, la Farinera, el raval de Santa Anna i el carrer de Monterols. Finalment, faran una passada de lluïment a la plaça del Mercadal, on també es farà un berenar popular gentilesa de Borges a partir de les 18.30h.

Per altra banda, la Biblioteca Pere Anguera acollirà el mateix divendres a les 19h l’homenatge al professor de Literatura i assagista reusenc Ramon Oteo Sans. En aquest acte, també inclòs en la programació de Misericòrdia, es presentarà el llibreL’amistat de la memòria. Homenatge al profesor Ramon Oteo.

El dissabte 1 d’octubre serà el torn de la V Trobada de Diables, que s’iniciarà a les 21h a la plaça Prim i recorrerà el raval de Santa Anna el carrer del Vidre, el carrer de Donotea, Aleus, Santa Anna, la Selva del Camp, Sant Vicenç i plaça de la Llibertat.

tracking