Diari Més

El Seguici Petit de Reus canvia de dia

La pluja d'aquest divendres a la tarda ha obligat a anul·lar el seguici

Els reusencs i reusenques més petits de la ciutat s'han convertit en els protagonistes de Sant Pere amb el Seguici Petit.

Seguici Petit de ReusOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les intenses pluges que van afectar gran part de la demarcació de Tarragona aquest divendresvan tenir molt protagonisme a Reus. Tantva ser així, que el Seguici Petit, programat en el marc de les festes de Misericòrdia d'aquest 2016 aquest divendres dia 23 a partir de les 6 de la tarda pels carrers més cèntrics de la ciutat, va haver de ser suspès.

Però els més petits i petites de Reus no es quedaran sense el seu Seguici. Aquest ha canviat de data, i finalment es durà a terme divendresdia 30 de setembre a les 6 de la tarda, fet que allargarà les festesuna setmana més.

Pel que fa als actes d'aquestdissabte, de moment es preveuen amb total normalitat, ja que el dia ha començat ben assolellat. D'aquesta manera, els vermuts programats per dissabte al matí tindran lloc tal i com havia estat establert, mentre que durant la tarda i vespre serà el torn del Seguici Festiu, de la DiadaCastellera i de la Cercavila del Masclet, així com deles diverses revetlles programades per la nit.

tracking