Diari Més

Mostres

Un finalista de MasterChef Junior oferirà un taller de cuina a exproReus

També s'ampliarà la zona del Tasting Village

Lukas Vives, finalista de MasterChef Junior.

Un finalista de MasterChef Junior oferirà un taller de cuina a exproReusCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El finalista de MasterChef Junior Lukas Vives oferirà una demostració gastronòmica el 12 d’octubre a exproReus, que comptarà un any més amb un ampli espai dedicat a la gastronomia. També oferiran espectacles relacionats amb la cuina, que es realitzaran a l’estand de Cuina &Disseny – Tarraco Group, els paradistes del Mercat de Reus, que el dia 8 d’octubre faran tallers participatius per acostar el mercat als visitants. També hi haurà tallers de fruites, embotits i parament de taula.

Per altra banda, les realitzaran més activitats i la zona del Tasting Village gaudirà del doble d’espai a l’Auditori Exterior. L’espai comptarà amb el patrocini d’Estrella Damm i permetrà degustar totes les cerveses de la marca. El Tasting Village tindrà una vintena d’expositors de restauració deu foodtrucks on es podrá degustar menjar japonès, taiwanès, mexicà, llesques, montaditos i hamburgueses gurmet.

El president del Comitè Executiu de firaReus, Isaac Sanromà, ha afirmat que l’ampliació d’aquest espai «és fonamental en una edició en la qual s'augmenten metres quadrats i confiem que ens ajudi a allargar l'estada dels visitants». Per la seva banda, el regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, defineix l’exproreus com «un aparador excel·lent per a donar a conèixer l'activitat de la pròpia ciutat tenint en compte la diversitat del perfil dels visitants de la fira i la procedència geogràfica diversa».

ExproReus obrirà portes del dia 8 fins al 12 d'octubre amb horari d'onze del matí a nou del vespre. El Tasting Village tancarà a les onze de la nit i tindrà un escenari on, entre d’altres, es faran espectacles i actuacions musicals.

tracking