Diari Més

Mobilitat

L'aeroport de Reus tindrà vols a Londres cada dia a partir del proper estiu

Es podrà volar diàriament fins la ciutat anglesa de juny a octubre ajuntant els vols de Jet2 i Ryanair

L'aeroport de Reus tindrà vols a Londres cada dia a partir del proper estiuDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La companyia anglesa de vols de baix cost Jet2 ha anunciat que la propera temporada oferirà vols des de Reus a Londres Stansted quatre dies a la setmana a causa de l’obertura de la seva novena base en aquesta terminal. Aquests nous enllaços juntament amb la programació de Ryanair permetran que es pugui volar des de la capital del Baix Camp fins a Londres cada dia de juny a octubre.

Els vols de la companyia anglesa Jet2 a Londres Stansted s’iniciaran a finals d’abril,però amb una freqüència menor. A més, es preveu que Rayanair anunci ben aviat els detalls dels increments de destinacions previstes, que seran molt importants, segonsapuntenfonts de la Generalitat. Per altra banda, la companyia TUI ja va anunciar vols des dels països nòrdics de cara a l’estiu. També es preveu que els vols des de Moscou continuïn actius.

Jet2 s’erigeix com a competidora directa de Ryanair a Reuspel que fa alsvols a Gran Bretanya amb aquest augment d’enllaços. Concretament, el proper estiu la companyia anglesa oferirà connexionsa nou ciutats angleses, farà 60 moviments setmanals i posarà a la venta fins a 275.00 places, més de les que ofereix ara Ryanair.

tracking