Diari Més

Les obres de remodelació del Pavelló Olímpic de Reus s'iniciaran dilluns

Es preveu que l'actuació es realitzi en 16 setmanes

Eiffage i Coasa faran les obres perquè Reus sigui subseu de Tarragona 2017

Eiffage i Coasa faran les obres perquè Reus sigui subseu de Tarragona 2017Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les obres de remodelació del Pavelló Olímpic es posaran en marxa el proper dilluns 12 de setembre. Aquesta actuació, adjudicada l'empresa Copisa Constructora Pirenaica SA, per un import de 773.576,96 euros més IVA, tenen un termini d’execució previst de 16 setmanes i afectaran als usos de vestidors i oficines de la instal·lació. Els usuaris podran mantenir l’activitat, tant del gimnàs municipal com les pistes de joc, durant aquesta actuació.

L’actuació d'impermeabilització de les cobertes laterals de l’equipament s’ha adjudicat a Construcciones Asensio SL (COASA), per un import de 97.752,78 euros més IVA. Es preveu que les obres s’iniciïn en deu dies i que tinguin una duració de 10 setmanes.

Les obres s’emmarquen en les inversions, per valor de 2,4 milions d’euros, que l’Ajuntament de Reus, a través de l’empresa municipal Reus Esport i Lleure SA, realitza amb l’objectiu de modernitzar les instal·lacions esportives i posar-les a punt per als Jocs Mediterranis 2017.

La Diputació de Tarragona i l'Ajuntament de Reus van signar el passat mes de juliol el conveni que permetrà tenir a punt les instal·lacions municipals que acolliran competicions dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017. La Diputació fa una aportació de 1.805.320 euros, cosa que suposa gairebé el 80% de la despesa prevista en les obres de remodelació del Pavelló Olímpic i de l'Estadi Municipal.

tracking