Diari Més

Mobilitat

Thomas Cook incorpora una nova connexió amb Londres pel proper estiu

L’aerolínia també reforçarà els vols a Bèlgica

Un avió de la companyia anglesa, en una imatge d'arxiu.

Thomas Cook incorpora una nova connexió amb Londres pel proper estiuACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La companyia Thomas Cook incorporarà l’estiu de 2017 un nou trajecte que connectarà setmalment amb l’aeroport de Londres-Standsted, segons han confirmat fonts de la companyia. És la primera vegada que aquesta aerolínia realitza una connexió amb aquest aeroport londinenc, ja que fins ara només ho feia amb el de Gatwick en el cas de la temporada estival.

Així, hi haurà un vol els diumenges, tal i com ja es pot copsar des de la seva pròpia pàgina web, des d’on ja es poden adquirir els bitllets. D’aquesta manera, la companyia anglesa suma una nova destinació a les connexions que ofereix durant la temporada estiuenca amb sortida des de l’Aeroport de Reus, les ciutats de Belfast, Brussel·les, Cardiff, Glasgow, Manchester i Newcastle, a més de l’esmentada de Gatwick, que se seguirà mantenint al 2017.

Cal recordar que l’altra companyia que opera fins a Standsted és l’irlandesa Ryanair, que ofereix de 2 a 5 vols durant aquest període estiuenc de 2016. Amb aquest anunci, doncs, l’aeroport reusenc segueix tenint en el punt de mira el Regne Unit com uns dels principals mercats, amb 550.000 seients ofertats. En aquest sentit, en els darrers dies, tal i com va avançar el Diari Més en l’edició del passat dimarts, es va donar a conèixer que Ryanair allargarà amb totat probabilitat la ruta amb Liverpool, que començarà a operar-la al març. Per la seva banda, també va transcendir la connexió amb Dublín i Birmingham que durà a terme la companyia irlandesa durant durant la propera temporada estival. D’altra banda, des de Thomas Cook han confirmat que la connexió amb Brussel·les -a través de l’aerolínia Thomas Cook Belgium- també es veurà reforçada. En aquest cas, s’estendrà a dos dies per setmana -durant aquest estiu només es duu a terme un vol els divendres-, tot i que la periodicitat estarà subjecta a possibles modificacions que podrien fer que no operés sistemàticament durant els dies assenyalats -dimecres i dissabte- o bé no necessàriament durant la temporada completa d’estiu. En aquest sentit, la temporada d’estiu de l’aerolínia anglesa comprèn els mesos de maig a octubre. Thomas Cook ha augmentat durant aquest estiu fins a un 13% el nombre de places ofertades des de l’Aeroport de Reus.

A l’espera que es facin oficials les dades de passatgers corresponent al mes d’agost, durant el juliol en van passar per la infraestructura reusenca 167.641, el que suposa un 28,5% més dels que es van registrar durant l’any passat.

tracking