Diari Més

Ryanair allarga la ruta amb Liverpool i començarà a operar-la al març

Dos vols setmanals enllaçaran Reus i la ciutat anglesa fins octubre de l’any vinent; l’aerolínia manté que el calendari d’estiu del 2017 «no està tancat»

Una imatge d'arxiu de l'interior de la terminal de l'Aeroport de Reus.

Ryanair allarga la ruta amb Liverpool i començarà a operar-la al marçOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

En el marc del degoteig de novetats per a la temporada turística del 2017 a l’Aeroport de Reus, i que ja ha deixat en els últims dies moviments pel que fa a la programació de Ryanair, la companyia irlandesa allargarà el proper estiu la connexió entre Reus i Liverpool. L’enllaç, que està vigent ara i que aquest cop s’opera entre els mesos de juny i setembre, passarà a oferir-se, l’any vinent, de març a octubre. És a dir, els viatgers tindran la ruta a la seva disposició durant set mesos, tres més que ara.

Tot i que fonts de l’aerolínia apuntaven ahir que «el calendari per a aquesta connexió no està tancat encara», comprar bitllets per a viatjar en aquestes dates ja és possible al web de Ryanair. Tal i com està marcada avui dia la programació i segons el que es comercialitza, la ruta comptarà amb dos vols setmanals, els dimecres i els diumenges. A dia d’avui, els preus per viatjar amb aquesta connexió oscil·len entre els 30 i els 105 euros, depenent de la data en què es vulgui realitzar el viatge.

Dublín i Birmingham

Tot just fa pocs dies, transcendia també que Ryanair connectarà l’aeroport de Reus i el de Dublín amb dos vols setmanals l’estiu del 2017. Aquesta era una de les principals novetats que anunciava a Irlanda la companyia, que ampliava la freqüència a les destinacions anomenades «de sol» des de Dublín tant a Reus com a Palma de Mallorca i Tenerife. També fa algunes setmanes, transcendia que l’aerolínia enllaçarà les instal·lacions de la capital del Baix Camp amb Birmingham, al centre d’Anglaterra. En aquest cas la ruta estarà operativa a partir del mes de març i tindrà una freqüència de dos vols a la setmana, tal com la de Dublín i la de Liverpool. L’aeroport de Reus va tancar el juliol amb 167.641 passatgers, un 28,5% més que els que va registrar l’any passat.

tracking