Diari Més

Successos

Dos homes intenten robar en un pis de Reus sense èxit

L’actuació d’una agent fora de servei va permetre detenir un dels lladres

Dos homes intenten robar en un pis de Reus sense èxit

Dos homes intenten robar en un pis de Reus sense èxitGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria del Baix Camp-Priorat van detenir el passat 4 de setembre, un home de 43 anys d’edat, de nacionalitat espanyola i veí de Reus, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força, en grau de temptativa.

Els fets es van produir al voltant de les 09:30h, quan una agent fora de servei- que acabava de finalitzar el seu torn de treball- va observar dos homes, amb una palanca a les mans, que corrien en direcció al carrer Pintor Fortuny de Reus.

Davant d’aquests fets, la mossa va alertar a les dotacions policials i, mentre esperava que arribessin les patrulles, va seguir discretament els dos lladres fins una furgoneta amb la qual presumptament s’havien desplaçat.

Acte seguit, els dos homes van girar-se cap a la mossa i aquesta es va identificar com agent de policia. Immediatament, un dels lladres va fugir amb la furgoneta mentre que l’altre va marxar corrent direcció al Pavelló Olímpic.

Els agents van comprovar que els dos lladres acabaven de forçar la porta d’un domicili del carrer Adriàtic, sense aconseguir accedir a l’interior. Arran d’aquests fets es va obrir una investigació que va permetre, el mateix dia, detenir l’home que havia fugit amb la furgoneta com a presumpte autor del robatori.

La investigació continua oberta per tal d’identificar i detenir al segon implicat en els fets. El detingut, amb nombrosos antecedents, ha passat, aquest dilluns, a disposició judicial al Jutjat d’Instrucció núm. 1 de Reus i el jutge ha decretat la seva llibertat amb càrrecs.

tracking