Diari Més

Serveis

Les piscines municipals de Reus diuen adéu a la temporada

Les instal·lacions tanquen aquest diumenge fins l'any vinent

Salven la vida a una banyista que va patir una aturada respiratòria

Salven la vida a una banyista que va patir una aturada respiratòriaOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les Piscines Municipals del Parc dels Capellans de Reus tanquen temporada aquest diumenge 3 de setembre. Les altes temperatures i la situació anticiclònica de la majoria de dies d’aquest estiu han contribuïta l’alta ocupació de les piscines municipals d'aquest estiu, segonsles dades provisionals amb que compta l’empresa municipal Reus Esport i Lleure.

En concret les piscines municipals han incrementat el nombre d’usuaris per arribar a més de 25.000, superant aquesta xifraen més del 20% en comparació amb l’any 2015, sent també la millor ocupació de les piscines dels últims 4 anys, període que permet la comparació per coincidir amb el nombre de dates d’obertura i horaris. La consolidació dels passis de temporada i mensuals que suposen per als usuaris la possibilitat d’un ús més intensiu també es un fet destacat entre el públic de les piscines municipals.

Les activitats desenvolupades aquest estiu, comles activitats físiquesd’Aquagim i activitats puntuals com el Mulla’t per l’esclerosi múltiple, l’electrofesta, la cursa nocturna de Sant Jaume o les dues festes de l’aigua, han dut a més de mil participants addicionals a les instal·lacions.Jordi Cervera, Regidor d’Esports, ha volgut destacar a més de l’increment d’usuaris, les excel·lents condicions de les piscines municipals i el seu ambient familiar, així com els serveis que han permès superar totes les incidències.

tracking