Diari Més

Successos

Detenen un home per amenaces de mort al carrer Escultor Rocamora de Reus

L’individu, de 35 anys, portava un objecte punxant i venia d’una altra baralla a l’estació d’autobusos

Detenen un home per amenaces de mort al carrer Escultor Rocamora de Reus

Detenen un home per amenaces de mort al carrer Escultor Rocamora de ReusOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de 35 anys i de nacionalitat magrebina va ser detingut per la Guàrdia Urbana, aquest dimecres a la nit i al carrer Escultor Rocamora després d’haver originat una baralla amb un altre grup de persones que va acabar en denúncia. Els fets van produir-se cap a dos quarts de deu de la nit, quan algun dels implicats en l’altercat hauria donat avís de la situació a la policia local. L’home portava amb ell un «instrument perillós», tal com apunten fonts policials, el qual no s’ha concretat i que hauria estat emprant per intimidar la resta del grup durant la disputa. Al moment d’arribar al lloc, la Guàrdia Urbana va detenir-lo, acusat d’un presumpte delicte d’agressió –que s’hauria portat a terme amb aquest instrument perillós– i d’amenaces de mort, les que hauria proferit contra les altres persones, igualment al moment de la baralla.

Amb tot, la que va acabar amb la seva detenció no va ser l’única vegada, en la mateixa nit, que l’actitud de l’home havia derivat en la mobilització d’efectius de la Guàrdia Urbana. Abans d’aquest altercat, cap a dos quarts de nou de la nit i llavors a les instal·lacions de l’estació d’autobusos, el finalment detingut ja havia protagonitzat un episodi similar en amenaçar, per motius que encara s’estan investigant, un altre individu, igualment fent servir l’instrument que portava.

En aquella ocasió, però, la policia local es va limitar a reduir-lo i separar-lo de la persona a la qual amenaçava, donat que aquesta va decidir no formalitzar una denúncia pels fets. El que sí que van fer els agents desplaçats fins a l’estació d’autobusos va ser identificar-lo aixecar acta del fet que portava aquest instrument, considerat com a arma blanca.

No va ser fins al segon avís quan, llavors sí, l’home, que compta amb antecedents policials, va ser detingut arran de la denúncia que sí que van presentar les persones agredides en segon terme, al carrer Escultor Rocamora. La Guàrdia Urbana va traslladar-lo a la comissaria dels Mossos d’Esquadra i aquest dijous, durant el migdia, passava a disposició judicial, acusat d’aquests suposats delictes d’amenaces de mort i agressió.

Cremen dos contenidors

Es dóna la circumstància que, també durant el vespre de dimecres, dos contenidors –ja en van més d’una setantena aquest 2016– cremaven a Reus. Un d’ells, localitzat al carrer de Cambrils, quedava consumit pel foc a dos quarts de set de la tarda i l’altre, al carrer Sol i Ortega, a les vuit.

tracking