Diari Més

Comerç

Aldi posa en mans d'una immobiliària el supermercat instal·lat al Tecnoparc

La cadena busca al mercat rus un comprador per a l’establiment, on vol mantenir-se en forma de lloguer

Aldi posa en mans d'una immobiliària el supermercat instal·lat al Tecnoparc

Aldi posa en mans d'una immobiliària el supermercat instal·lat al TecnoparcOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La nau que ocupa la cadena de supermercats Aldi al carrer Nicaragua del Tecnoparc, i que suposa un dels dos establiments de la marca a Reus, podria canviar de mans en els propers dies. Aldi ha encarregat a una immobiliària, amb seu a València i adreçada al mercat rus, la venda de l’espai on comercialitza actualment els seus productes a tocar de la carretera de Bellissens, que compta amb una superfície de 3.270 metres quadrats. La immobiliària, la qual confirma que aquest espai es troba disponible per a compradors des de fa pocs dies, declinava ahir oferir cap detall sobre l’oferta, que aniria orientada en el sentit d’una operació coneguda com a lease&back: Aldi vendria la nau física a un inversor però hi mantindria el supermercat tot abonant un lloguer al nou propietari. Acords d’aquest tipus serveixen a les empreses que disposen de patrimoni però no de tresoreria per a rebre una injecció de liquiditat alhora que no veuen alterada la seva activitat, mentre que els compradors asseguren una rendibilitat a curt termini i amb pocs riscos.

De fet, i segons figura a l’anunci publicat per la immobiliària, entre les condicions que planteja Aldi hi ha «un contracte renovable per 25 anys» i també «una carta d’intencions i un certificat bancari de solvència». El text de la crida és accessible a qualsevol persona tal com ho està ara des del passat 17 d’agost i fixa el preu de l’establiment que acull el supermercat a terrenys del Tecnoparc en 2.180.000 euros, uns 667 euros per metre quadrat. La immobiliària, per la seva banda, es presenta com a «especialitzada en l’idioma rus» i està ubicada a València, des d’on gestiona habitatges però també realitza operacions vinculades a locals comercials, com és aquest cas. La mateixa manté igualment a la venda una altra parcel·la al mateix polígon, en aquest cas sense edificar. Aquesta té 29.719 metres quadrats i un preu d’11.441.825 euros, segons l’anunci, on s’indica que el solar és apte per a usos comercials i de serveis.

A l’espera del nou Esclat

El Tecnoparc està vivint en els darrers mesos una intensa activitat pel que fa a la instal·lació de botigues i supermercats. La darrera, encara pendent, la de l’Esclat que ha d’obrir precisament a prop de l’Aldi i la posada en funcionament del qual està prevista per aquest mateix 2016. L’espai comercial encara no ha començat a construir-se, però es pot esperar que les obres per donar-hi lloc abracen un marge de temps relativament breu. L’arribada de l’hipermercat al Tecnoparc la va anunciar el president del Grup Bon Preu, Joan Font, al 2014 i en el marc de la inauguració de la 44a edició d’ExproReus.

tracking