Diari Més

Un conductor ebri continua circulant amb el cotxe destrossat

L’home va amenaçar els testimonis perquè no truquessin a ningú

Un conductor ebri continua circulant amb el cotxe destrossat

Un conductor ebri continua circulant amb el cotxe destrossatGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home d’entre 60 i 70 anys es va encastar el passat dimecres, als volts de dos quarts de deu de la nit, a la gran rotonda a l’alçada del supermercat Dia de l’autovia de Salou a Reus. Segons un testimoni que era al lloc dels fets, l’accidentat, que conduïa un Ford Focus vermell, presentava signes evidents d’haver ingerit una dosis molt elevada d’alcohol.

En baixar del cotxe per comprovar els danys que havia patit el vehicle, a l’accidentat se li podien observar ferides: patia un traumatisme al cap i al braç esquerre. L’home, lluny de demanar ajuda als ciutadans que passaven per avisar a una ambulància o als Mossos d’Esquadra, va amenaçar –sempre segons el testimoni al qual ha tingut accés aquest diari– a les persones que eren presents al lloc on es van produir fets.

Al cap d’uns minuts, i una vegada recuperat de manera parcial del xoc, el conductor, que havia destrossat tota la part frontal del vehicle, hi havia fet saltar els airbags d’emergència, va reprendre la marxa amb el seu vehicle, com va poder. Segons els ciutadans que eren allí, ho va fer rumb al barri on residia, la Plana, que es troba a pocs metres de la rotonda en qüestió. Dos vehicles, sorpresos pel que acabaven de presenciar, el van seguir. A més a més, van filmar amb el mòbil tot el que estava succeint.«S’ha de treure a aquest tipus de persones de les carreteres. No es pot jugar amb la vida dels altres», escrivia a la xarxa un dels testimonis presencials, indignat.

tracking