Diari Més

Veïns del barri Fortuny es coordinen en grups de whatsapp contra l'incivisme

Denuncien dos nous intents d’ocupació il·legal al xalet del carrer Pintor Fuster i una dotzena de cotxes van aparèixer de matinada amb els vidres reventats

Veïns del barri Fortuny es coordinen en grups de whatsapp contra l'incivisme

Veïns del barri Fortuny es coordinen en grups de whatsapp contra l'incivismeCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Organitzar-se a través de grups de whatsapp ha servit als veïns del barri Fortuny per avortar, divendres i diumenge passats i amb l’avís als Mossos d’Esquadra, dos nous intents d’ocupació il·legal del xalet ubicat al número 40 del carrer Pintor Fuster. El veïnat es coordina a través del sistema de missatgeria per «combatre l’incivisme» a la zona, exemplificat en la situació d’aquesta casa, periòdicament habitada per «persones que generen problemes a la comunitat i fan destrosses, que no s’hi estan per necessitat», apunten fonts del col·lectiu, que denuncia una situació «que mai no s’acaba» però davant la qual, assegura, «ens mantenim alerta».

Durant la matinada de diumenge a dilluns. una dotzena de cotxes estacionats als carrers Navarra i Montalbán apareixien amb vidres rebentats i amb alguns dels aparells electrònics de l’interior, com ara equips de música o gps, arrencats. El whatsapp també va servir per fer córrer la veu d’una situació que «ens pot passar a tots i és injusta», apunta un dels afectats, que va rebre avís del furt a les cinc de la matinada. A l’interior d’un dels vehicles, van trobar-se restes de sang que hauran de servir per determinar l’autoria dels fets.

tracking