Diari Més

El CF Reus no té garantit poder estrenar-se a Segona a l'Estadi municipal

Malgrat el ritme de les obres no es descarta que calgui trobar una alternativa per l'inici de la competició del CF Reus a Segona

Estat de les obres del terreny de joc, aquest dijous al matí.

L'Estadi Municipal pot no estar enllestit quan el CF Reus hagi de començar a competir a casa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, i el regidor d'Esports, Jordi Cervera, han visitat aquest dijous els treballs que es porten a terme a l'Estadi Municipal i han comprovat les intervencions que es realitzen per reformar la base del terreny de joc, així com per millorar i ampliar diferents instal·lacions de l'estadi. Pel que fa als terminis de les obres, tant l'alcalde com el regidor d'Esports han assegurat que es prioritzarà la finalització de la instal·laciói l'assentament de la gespa amb plenes garanties.

Davant la possibilitat de quèquanel CF Reushagi de jugar el primer partit com a localels treballs encara estiguessin en marxa, els responsablesmunicipals han indicat ques'estudiarien possibles alternatives perquè els partits previstos es puguin disputar.

Altres obres vinculades als Jocs

Aquest dijous la mesa de contractació de Reus Esport i Lleure SA té previst fer la proposta d’adjudicació de la resta d’obres vinculades amb els JocsMediterranis i que afectaran a l’Estadi Municipal i al Pavelló Olímpic. Es tracta, en concret, de les obres d’adequació i reforma de l’Estadi Municipal, que afectaran totes les grades de general i gols, accessos, eliminació de barreres

arquitectòniques i adequació a diferents normatives, així com la construcció d’una zona d’aparcament de serveis. Aquestes obres, segons s'ha indicat des del consistori reusenc,seran compatibles amb el desenvolupament de la competició oficial de lliga.

Les altres dues obres licitades corresponen al Pavelló Olímpic i inclouen la impermeabilització de les cobertes laterals i el projecte de remodelació del Pavelló Olímpic Municipal. El conjunt d’aquestes tres obres està previst que es puguin iniciar, un cop fets els corresponents tràmits administratius, els primers dies de setembre.
Jordi Cervera i Carles Pellicer durant la visita a les obres.

L'Estadi Municipal pot no estar enllestit quan el CF Reus hagi de començar a competir a casaOlívia Molet

tracking