Diari Més

El Centre Cívic Mas Abelló es reforma per integrar el Casal de la Gent Gran del barri

Les millores permeten ampliar els horaris, millorar i ampliar serveis, crear sinergies amb l’entorn i estalviar el lloguer que s’abonava fins ara

El Centre Cívic Mas Abelló es reforma per integrar el Casal de la Gent Gran del barri

El Centre Cívic Mas Abelló es reforma per integrar el Casal de la Gent Gran del barriCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Reus, a través de la col·laboració entre les regidories d’Urbanisme i de Participació, Ciutadania i Transparència, han portat a terme les obres de reforma del Centre Cívic Mas Abelló, per tal d’integrar-hi els serveis del Casal Municipal de la Gent Gran del Districte IV.

El casal, fins ara, ocupava un local en lloguer al carrer de Mas Abelló, al mateix barri Mas Abelló. L’obra enllestida l'hanpresentat aquest dimecresals veïns i usuaris l’alcalde, Carles Pellicer, i la regidora de Participació, Ciutadania i Transparència, Montserrat Flores. Les millores que han entrat en funcionament aquesta setmana permeten ampliar els horaris (amb un espai obert de vuit del matí a deu de la nit), millorar i ampliar serveis, crear sinergies amb l’entorn i estalviar el lloguer que s’abonava fins ara.

L’actuació té un cost d’adjudicació de 25.779,92 euros. El trasllat del servei s’ha fet durant els darrers dies. Les obres s’han realitzat al cos d’una planta situada a l’extrem sud-oest del centre cívic i es troba separat de la resta de l’equipament.

tracking