Diari Més

S'urbanitzarà un tram de l'antic barranc de l'Escorial al sud de la ciutat

S'anivellarà l'antiga llera del barranc, es pa​vimentarà l’espai, s'instal·larà enllumenat públic i es plantarà vegetació al llarg del vial

S'urbanitzarà un tram de l'antic barranc de l'Escorial al sud de la ciutat

S'urbanitzarà un tram de l'antic barranc de l'Escorial al sud de la ciutatOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El consistori reusencha presentat, aquest dimarts, el projecte d’urbanització del passatge existent en un tram de l’antic barranc de l’Escorial, que permetrà anivellar l’antiga llera del barranc, pavimentar l’espai, instal·lar enllumenat públic i plantar arbrat al llarg del vial. Els regidors d’Urbanisme, Marc Arza, i de Via Pública, Hipòlit Monseny, han acompanyat l’alcalde durant la presentació dels treballs previstos, a la qual també han assistit representants veïnals del barri Montserrat.

El vial afectat per aquestes millores es troba situat entre els carrers de Puertollano i d’Alcubierre. La modificació dels paviments permetrà la millora de la canalització de les aigües pluvials i posar fi a les molèsties periòdiques que ocasiona la pluja en aquesta zona. Per reconfigurar aquest tram de l’antic barranc de l’Escorial caldrà suprimir les voreres existents fins ara i s’habilitaran nous guals, passos de vianants i l’eliminació de barreres arquitectòniques per afavorir la mobilitat dels vianants.

Les noves voreres que connectaran els dos accessos del passatge quedaran pavimentades amb el mateix panot ja existent als carrers que hi comuniquen. El vial disposarà de paviment asfàltic i en els laterals s’hi posarà paviment de formigó de color. En un dels laterals del carrer es plantaran fins a cinc unitats de Citrus Aurantium.

El termini previst per dur a terme les obres és de dos mesos i el projecte té un pressupost de 34.105,67 euros IVA inclòs.

Segona fase

L’alcalde ha anunciat també que, un cop finalitzats aquests treballs, es procedirà a realitzar el projecte de millora de la continuació del tram d’aquest antic barranc que uneix el carrer d’Alcubierre amb l’inici de l’actual barranc de l’Escorial. En aquesta zona es faria una adequació com a espai de lleure.

tracking