Diari Més

Economia

CaixaBank obre a Reus una oficina orientada a fomentar la proximitat amb la clientela

L’oficina, ubicada a la Plaça Pintor Fortuny, ha obert  les seves portes el dia 11 de juliol, oferint un servei innovador, més proper, transparent i amb nous avenços tecnològics

CaixaBank obre a Reus una oficina orientada a fomentar la proximitat amb la clientela

CaixaBank obre a Reus una oficina orientada a fomentar la proximitat amb la clientelaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

CaixaBank ha estrenat, l' 11 de juliol, un nou concepte d'oficina a Plaça Pintor Fortuny de Reus, que desenvolupa un model de relació amb els seus clients que fomenta la innovació, la transparència i la proximitat, sota la denominació d’oficina A.

Aquesta nova sucursal confirma l’aposta de l'entitat per la demarcació – serà la quinzena que s'obre a Espanya, després de Sevilla, Pamplona, València, Santa Cruz de Tenerife, Zaragoza, Bilbao i Palma; entre d’altres- i consolida a CaixaBank com un referent en innovació i en qualitat de servei. L’objectiu és reforçar el vincle i la proximitat amb els seus clients de Banca de Particulars, Banca Personal i Privada.

Jaume Masana, director territorial de CaixaBank a Catalunya ha assenyalat que el nou concepte d'oficina «ens permetrà estar encara més prop del client i enfortirà tant la nostra relació amb ell, com la qualitat i l'excel·lència en el servei, els pilars fonamentals del nostre negoci».

La nova oficina compta amb 16 empleats i gestiona uns 9.000 clients. A més, a Pintor Fortuny té una innovadora i dinàmica distribució d'espais repartits en 600 m2. Alhora, comptarà amb una zona dedicada a l'Obra Social «la Caixa» amb continguts audiovisuals. A més, els gestors de l'oficina proporcionaran assistència a la zona de l'oficina en la que el client ho requereixi.

L'espai disposarà d'àmplies zones diferenciades: per a l'atenció personalitzada i l'atenció especialitzada que requereixen els clients de Banca Personal i Banca Privada; una zona central amb suports tecnològics i elements interactius; i un espai dedicat al escaparatisme virtual.

El disseny de l'oficina s'ha elaborat sobre la base de les conclusions de diversos test amb clients, empleats i persones no clients que van aportar les seves opinions sobre com volien que anés l'oficina del futur.

tracking