Diari Més

Vuit empreses opten a les obres que adaptaran l'Estadi a Tarragona 2017

La reforma, que durarà 7 mesos, permetrà l’activitat del CF Reus i no actuarà en més de 500 localitats alhora

Vuit empreses opten a les obres que adaptaran l'Estadi a Tarragona 2017

Vuit empreses opten a les obres que adaptaran l'Estadi a Tarragona 2017Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El procés de licitació per l’adequació de l’Estadi reusenc com a escenari futbolístic de Tarragona 2017 ha esgotat el període de recepció de propostes amb l’oferta de vuit empreses damunt la taula. Totes vuit optena fer-se càrrec d’unes obres pressupostades en 719.310 euros i que s’allargaran, segons concreta el projecte en el qual es basa el concurs, en un màxim de 28 setmanes. El mateix document detalla que la reforma no afectarà la competició del CF Reus, ara a les portes del debut històric a la Segona Divisió, i que, durant el seu transcurs, no es tancaran alhora més de 500 localitats de les 4.500 amb què compta el feu de la capital del Baix Camp. La remodelació preveu millores a graderies i accessos, la reconversió en aparcament d’una part del camp de rugbi, l’eliminació de les barreres arquitectòniques al global del recinte, nous serveis i l’ampliació de la zona per als mitjans de comunicació, entre altres.

L’adjudicació es portarà a terme en relació a criteris com el calendari de treball i la proposta de reducció del termini d’execució; possibles millores tecnològiques, mediambientals, estètiques i funcionals; l’oferta econòmica i la possible millora del termini de garantia. El període per a concórrer-hi va consumir-se el passat 11 de juliol i els sobres que contenen la documentació administrativa presentada per les vuit empreses ja estan oberts. Els que n’inclouen la relativa als criteris d’adjudicació sotmesos a judicis de valor s’obriran aquest divendres i, finalment, els que porten les dades que fan referència als criteris automàtics seran oberts la setmana vinent. A partir de llavors, la mesa determinarà l’empresa que acabi executant l’adequació de l’Estadi.

La substitució del terreny de joc

La reforma és complementària a la que ja s’està portant a terme a les instal·lacions de l’Estadi i que consisteix en la substitució de la superfície de joc, adjudicada al seu torn a l’empresa Garden Tona per un import de 439.294 euros, que ha de quedar enllestida per a l’estrena del CF Reus a la categoria de plata. Forma part, també, d’un paquet que abraça actuacions al Pavelló Olímpic de Reus, que acollirà la gimnàstica rítmica dels Jocs Mediterranis. Diputació de Tarragona i Ajuntament de Reus rubricaven a principis de mes el conveni que permetrà tenir a punt les instal·lacions i que suposa una aportació de la primera institució propera als 1.805.320 euros que cobrirà el 80% de les despeses.

tracking