Diari Més

Economia

Cambra de Comerç de Reus i CaixaBank renoven el seu compromís de la internacionalització de les empreses

També es renova el suport als Dinars Cambra

Cambra de Comerç de Reus i CaixaBank renoven el compromís de la internacionalització de les empreses

Cambra de Comerç de Reus i CaixaBank renoven el compromís de la internacionalització de les empresesDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Cambra de Reus i CaixaBank han renovat l’acord de col·laboració que mantenen en l’àmbit formatiu. El conveni signat, aquest dimarts, preveu que ambdues institucions treballin conjuntament en temes d’internacionalització, acompanyant les empreses de l’àmbit territorial de la corporació en el seu procés de sortida a l’exterior.

La col·laboració de CaixaBank es concreta en el suport als Premis a la Internacionalització que organitza anualment la cambra reusenca, i en la participació en les jornades formatives sobre mercats exterior, finançament, e-commerce i empresa familiar, entre d’altres temes, que la Cambra ofereix periòdicament a les seves empreses associades.

CaixaBank renova també el seu suport als Dinars Cambra, el fòrum d’anàlisi i reflexió que de manera periòdica organitza l’entitat cameral amb el testimoni de diverses personalitats vinculades a la vida empresarial i política del país. L’entitat financera en continuarà sent un dels patrocinadors preferents.

El director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, ha reiterat el seu compromís amb la Cambra i amb les empreses que representa i s’ha mostrat satisfet d’acompanyar-les en la seva sortida als mercats internacionals. Masana ha posat a la seva disposició els equips d’especialistes de l’entitat financera i les seves oficines de representació.

tracking