Diari Més

Mobilitat

Els vehicles elèctrics se citen a Reus a partir d'aquest divendres

Els concessionaris exposaran una trentena de vehicles als seus estands i una desena de diferents marques a la zona de test

Els diferents representants municipals van poder fer un primer tast dels vehicles sostenibles.

L'Ajuntament estudia renovar la flota de vehicles per cotxes elèctricsOlivia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Velèctric, la primera mostra de vehicles elèctrics a Reus, s'inaugura aquest divendres a la plaça de la Llibertat. Durant els dos dies que durarà la fira, s'exposaran una trentena de vehicles als estands dels concessionaris i n'hi haurà una desena més per provar a la zona de test. Els visitants de Velèctric, que organitza la regidoria de Medi Ambient amb la col·laboració de concessionaris de cotxes del territori, podran provar i conèixer els avantatges de cotxes, motos i bicicletes elèctriques d'una desena de marques.

La mostra, que l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, i el regidor de Medi Ambient i Ocupació, Daniel Rubio, inauguren aquest divendres a dos quarts de vuit del vespre, pretén donar a conèixer les possibilitats i els avenços tecnològics dels vehicles amb energies alternatives al carburant fòssil i que no emeten gasos contaminants, com el diòxid de carboni, ni sorolls mentre circulen, segons informen fonts municipals.

Aquesta iniciativa se suma les actuacions que l'Ajuntament i les empreses municipals han portat a terme en els darrers anys per adaptar la ciutat al vehicle elèctric, d'acord al pla municipal de desplegament del cotxe elèctric, que es va engegar l'any 2014, i que ha permès estendre una xarxa pública de recàrrega de vehicles.

tracking